2777
2789
عنوان

دفع پروتیین

1148 بازدید | 13 پست

من دفع پروتیین دارم.دکترم بهم لوزارتان25 داده درصورتیکه فشارم نرماله.برای چی بهم لوزارتان داده 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفع پروتیین خیلی مهمه و به حرف دکترت هر چه هست گوش کن و مدام چک کن من فشارم تو اتاق عمل روفت بالا 16و پایین نمیومد حتی تا سه روز بعد زایمان 8ماهه سز شدم بماند...ولی رزیم گرفتم نمک نهوردم کاهو و گوجه و قارچ و مرغ و ماهی آبپز کل خوراکم بود وگرنه نمیدونم چی میشد شمام گوش کن به حرف دکترت و حتما هر وقت گفت آمپول بتا رو هم بزن

نظرسنجی واسه چیه؟تا خدای نکرده پره اکلامپسی نشی

نظرسنجی خودش زده نمیدونم کار با نی نی سایت رو بلد نیستم.  رفتم ازمایش  نشون داد دفع پروتیین دارم. 

نمیدونم 

کاش یکی ک این مشکل رو داشته جوابمو بده .دفع پروتینم مثبت2 هستش. کسی با لوزارتان دفعش خوب شده؟ چن وقت. من فشارم نرماله. حامله هم نیستم