2777
2789
عنوان

شوهرم تو اینستا میره پیجای ناجور😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 48 پست
تا کی این بی عدالتی واقعا    

تا وقتی سران اصلی،قانون نویسا و اجرا کننده های قانون مرد هستن!

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بنظرم اینطور نیس... الان مطمئنم دیگه نگاه نمیکنه.. 

خداکنه.همینطور باشه.

من خودم بعنوان یک زن میگم از این حرف خوشم نمیاد که برو همون فیلما و......ببین.و...😒

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.
بریم‌ ترورشون کنیم   (شوخی)

والا اگه به من بگن فلانی و فلانی و فلانی در فلان اتاق هستن و میتونی بری داخل واقعا نارنجک به خودم میبندم و میرم😁😁😁✊🏻

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
خداکنه.همینطور باشه. من خودم بعنوان یک زن میگم از این حرف خوشم نمیاد که برو همون فیلما و......ببین. ...

خب آره اگه کسی مچتو گرفته باشه به آدم برمیخوره دیگه حرف خوبی نیس ولی بهتر از دعواس من ب شوخی گفتم

منم دیشب دقیقا همینو گفتم عصبانی شد گفت بیخود میکنی تو  منم اتفاقی دیدم دستم خورد الکی

والا غیرتشون فقط برا ما کار میکنه، به خودشون میرسه پنچر میشه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

دست خودم نیس دیگه بهش اعتماد ندارم

ن اینطوری فکر نکن خودتو داغون میکنی،،،چند ساله ازدواج کردی؟؟؟ شوهرت ادم خوبیه؟؟ خرجت کنه خانواده دوست باشه بهت اهمیت بده و اینا؟؟؟

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

نمیگم نگاه کردن این فیلما یا زنای اینجوری خوبه باهاش حرف بزن بگو دوست نداری ببینه ولی خودتم با فکر بیخود اذیت نکن یا هی سرزنشش نکن ک انگار رفته خوابیده باشون ،،،سیستم  فکری ما زنا با مردا متفاوته 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست