2777
2789
عنوان

شوهرم تو اینستا میره پیجای ناجور😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 48 پست
من ترجیح میدم نفهمم شوهرم چیکار میکنه شبیه همین موضوع برام پیش اومد، به شوهرم گفتم هرکاری میخوای بک ...

دقیقا.

دونستنش که دردی دوا نمیکنه

فقط یک دغدغه فکری اضافه میکنه و باعث سردی میشه

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
قبلا هم دیده بودم چند سال پیش فک کردم آدم شده نگو زرنگتر شده فقط ایندفه هم یادش رفته بود پاک کنه ...

عزیزم درکت میکنم....

یک زن ازعشق توجان داد ولی خاک نشد... تلخی حادثه ازذهن خدا پاک نشد..!درغم مردن او آینه ے مات اتاق .. عمنشین رژ وسنجاق سرو لاک نشد..  روحیاتش که به هم ریخت شبی زدبه سرش.. بی صدابود جنونش وخطرناک نشد... گرچه میخواست همه خاطره  هاراببرد سهم اوبیشتر از ظرفیت ساک نشد...ازسر سادگیش بود به تو روی آورد باورت داشت ویک ثانیه شکاک نشد. آنقدر مرد برایت که تورا مــــــرد کند چشم توهرگز ازاین مرثیه نمناک نشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم یه بار این کارو کرد چنان گریه و زاری کردم که چرا این کارو کردی و گفتم میخوام خود کشی کنم. الان بعد یکسال که یادش میفته دوباره پشیمونه و معذرت خواهی میکنه.اینستا هم همون شب حذفید

خدایا عاشقتم
دقیقا. دونستنش که دردی دوا نمیکنه فقط یک دغدغه فکری اضافه میکنه و باعث سردی میشه

والا خیلی عجیبن این مردا

دیشب به شوهرم میگم خوشت میاد من برم عکس مرد لخت ببینم( درحالیکه واقعا چندش آوره این کار برام) انقد عصبانی شد نزدیک بود منو بزنه، اما خودش به خودش این حقو میده که عکس و فیلم زنای لختو ببینه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

اگه شوهر ادم پاکم باشه بالاخره دوستایی داره که تحریکش کنن.پس خودتو اذیت نکن....بیخیال باش...حالا دیدن عکس و فیلم که مسئله ای نیست،،،ولی ذهن خراب میشه!!خودش باید بفهمه که خراب میشه نکنه اینکارو

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.
والا خیلی عجیبن این مردا دیشب به شوهرم میگم خوشت میاد من برم عکس مرد لخت ببینم( درحالیکه واقعا چندش ...

وقتی که قانون ما سنگسار زن داره ولی سنگسار مرد نداره.

وقتی مرد اجازه همزمان چند زن بدون ثبت گناهی داشته باشه.

نتیجش همین میشه دیگه.

خودشون رو متعلق به همه میدونن،زنشون رو متعلق به خودشون!

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
مثلا میومد سمتم میگفتم برو عکساتو. نگا کن جرق بزن اونم حرسش میگرف😂

روش باز میشه ها!حرصش جلوتوعه و لی اینکارو هم میکنه.🤦‍♀️

خدایاشکرت،یه دونه صلوات انشاالله صحیح و سالم دوران وسپری کنم.
وقتی که قانون ما سنگسار زن داره ولی سنگسار مرد نداره. وقتی مرد اجازه همزمان چند زن بدون ثبت گناهی د ...

والا خیلی زور داره

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

والا خیلی عجیبن این مردا دیشب به شوهرم میگم خوشت میاد من برم عکس مرد لخت ببینم( درحالیکه واقعا چندش ...

منم دیشب دقیقا همینو گفتم عصبانی شد گفت بیخود میکنی تو 

منم اتفاقی دیدم دستم خورد

الکی