2777
2789

دیشب تو سرچ اینستاش دیدم رفته تو پیج زنهای ناجور و عکساشونو دیده خیلی حالم گرفتس

اینستاشو پاک کرد دیشب ولی من از ذهنم بیرون نمیره دیشب تا صبح نتونستم بخوابم الانم اصلا حال ندارم از جام پاشم دیگه انگیزه هیچکاری ندارم انکار😔😔😔

عزیزم

۹۰٪ مرد ها میرن

فقط بعضی هاشون همسراشون میفهمن بعضی نه

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم عزیزم😢

حالا که اینستاشو پاک کرده ازش قول بگیر دیگه نصب نکنه

و ناراحتیتو بروز بده بهش اما درحد اعتدال

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

ههههه سری بعدی زرنگ تر میشه دیگه نمیفهمی 

تجربه#  

این خط اینم نشون 

یک زن ازعشق توجان داد ولی خاک نشد... تلخی حادثه ازذهن خدا پاک نشد..!درغم مردن او آینه ے مات اتاق .. عمنشین رژ وسنجاق سرو لاک نشد..  روحیاتش که به هم ریخت شبی زدبه سرش.. بی صدابود جنونش وخطرناک نشد... گرچه میخواست همه خاطره  هاراببرد سهم اوبیشتر از ظرفیت ساک نشد...ازسر سادگیش بود به تو روی آورد باورت داشت ویک ثانیه شکاک نشد. آنقدر مرد برایت که تورا مــــــرد کند چشم توهرگز ازاین مرثیه نمناک نشد...
چرا میرن عوضیا  وقتی من پاکم چرا همچین شوهری باید نصیبم بشه عادلانه نیست😔

همیشه همیییین بوده...!

یک زن ازعشق توجان داد ولی خاک نشد... تلخی حادثه ازذهن خدا پاک نشد..!درغم مردن او آینه ے مات اتاق .. عمنشین رژ وسنجاق سرو لاک نشد..  روحیاتش که به هم ریخت شبی زدبه سرش.. بی صدابود جنونش وخطرناک نشد... گرچه میخواست همه خاطره  هاراببرد سهم اوبیشتر از ظرفیت ساک نشد...ازسر سادگیش بود به تو روی آورد باورت داشت ویک ثانیه شکاک نشد. آنقدر مرد برایت که تورا مــــــرد کند چشم توهرگز ازاین مرثیه نمناک نشد...
عزیزم ۹۰٪ مرد ها میرن فقط بعضی هاشون همسراشون میفهمن بعضی نه

من ترجیح میدم نفهمم شوهرم چیکار میکنه

شبیه همین موضوع برام پیش اومد، به شوهرم گفتم هرکاری میخوای بکن چون وقتی نمیخوای نمیشه چشم و گوشتو بست فقط من نفهمم، وقتی میفهمم عذاب میکشم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

اونم پاکه بیچاره مگه رفته باشون خوابیده ؟؟؟ 

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

منم با همین فکر ازدواج کرده بودم.

فکر میکردم همسری که نصیبم بشه مثل خودمه تقریبا.

اخه خدا گفته زنان مومن برای مردان مومن یا برعکس.

یا گفته برای شما همسرانی از جنس خودتان.

تا مدت ها بهش فکر میکردم که چرا من؟

ولی خب جوابی نداشت

پذیرفتم که این دنیا عادلانه نیست و راحت شدم

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!