2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اگه وقت برای بچه بزرگ کردن نداری، بچه نیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 71 پست
اینجام‌خیلی سنیدم ک تز میدن بچه رو باید ببری بزاری پیش کسی واسه خودت و شوهرت برنامه دونفره بچینی&nbs ...

دقیقا. اینم بعداز کارش میدونه بچش پیش منه خیالش راحته میره ب کارای شخصیشم میرسه😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان نهایت روزی ۴و۵ ساعت وسط روز میرم سرکار ولی قبلش ساعت کاریم بیشتر بود و بچه‌هام هم پرستار داش ...

کم کذاشتن دیگه یعنی چی..بچه بیچاره اویزون این واون باشه... البته مورد اسی رو میگم

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
باهاش شوخی کردم😶😂چرا شبا ادما جدی میشن

😉😉😉

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
ولی عزیزم منم مسئولش نیستم حتی خونه مامانمم بخوام برم میگن ببرش با خودت😐 خب اونی ک شاغله میتونه یه ...

دقیقا

ضمن اینکه پرستار هم جای مادر رو نمی گیره دوسه بار که با حرص شیر بهش داد و غذا بهش داد باعث مشکل روحی روانی بچه شد اون موقع میفهمم چ اشتباه کردن هیچ کس دلسوز تر از مادر نیست

وقتی عاشق شغلتی ،کار اشتباهی میکنی بچه میاری

من که شخصا بچمو حتی لحظه ای پیش هیچ احد وناسی نمیذارم اما برعکس خانواده شوهرم گله دارن همش میگن خدا کنه بزرگ شه گریه کنه بمونه اینجا هرکار کنی مردم شاکین زندگی ملانصرالدین شده

کم کذاشتن دیگه یعنی چی..بچه بیچاره اویزون این واون باشه... البته مورد اسی رو میگم

بله تا حد زیادی قبول دارم 

عاقلانه هست که خواهر استارتر یا پرستار بگیره یا بعد از کرونا فرزندش رو بذاره مهد

ولی درکل شاغل بودن با مادر بودن تضادی نداره

عزیزم سختت نیست با داداشت تو یه ساختممونی منن برای من یکم سخته

نه عزيزم واقعا سختم نيست بستگي به خصوصيات آدمها داره ، ما واقعا هميشه احترام همديگر رو نگه ميداريم و سرمون هم توي زندگي خودمون هست ، خدا رو شكر تا الان كه اصلا مشكلي نداشتيم .

نه عزيزم واقعا سختم نيست بستگي به خصوصيات آدمها داره ، ما واقعا هميشه احترام همديگر رو نگه ميداريم و ...

خداروشکر ولی من احساس میکنم آدم حریم خصوصی نداره شاید یه چیزی رو میخواد پنهون کنه ولی نمیشه 

من الان نهایت روزی ۴و۵ ساعت وسط روز میرم سرکار ولی قبلش ساعت کاریم بیشتر بود و بچه‌هام هم پرستار داش ...

شما کار درستی کردین

منظور منم کم گذاشتن برا بچه نیست. ولی خب اینکه مسئولیت بچه یه نفر دیگه رو بگیرم واقعا سختمه

بله تا حد زیادی قبول دارم  عاقلانه هست که خواهر استارتر یا پرستار بگیره یا بعد از کرونا فرزندش ...

بستگی ب برنامه ریزی داره 

ولی واقعا سخته بچه بیچاره از 8صبح تا چهار بعد از ظهر مهد باشه

کسی ک ساعت کاری کمتری داره مطمئنا راحت تره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه