2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اگه وقت برای بچه بزرگ کردن نداری، بچه نیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 71 پست
شما کار درستی کردین منظور منم کم گذاشتن برا بچه نیست. ولی خب اینکه مسئولیت بچه یه نفر دیگه رو بگیرم ...

شما داری این لطفو میکنی ،اگر خدایی نکرده یه روزی ناخن بچه زخم بشه مقصر میدوننت ،پس مسئولیت کسی رو قبول نکن

دیگه مجبورا،،،خودشونو به بی خیالی میزنن

دقیقا دیروز فکر میکردم خداروشکر شاغل نیستم بچم رو دست میموند نمیدونم چرا مامانم کمکم نمیکنه اون یکی نوه هارو بزرگ کرده به دختره من حوصلش نمیرسه😭🙄😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دیروز فکر میکردم خداروشکر شاغل نیستم بچم رو دست میموند نمیدونم چرا مامانم کمکم نمیکنه اون یکی ...

به نظرت ارزشش رو داره کسی حتی برای یه لحظه از حضور بچه تو احساس نا راحتی کنه

منم با اسی موافقم 

اما بچمو بعدا هفته ایی دوساعت میبرم میذارم خونه مادرشوهرم یکم با شوهرم تنها باشم چون واقعا پدرمو درآورد که بچه بیار بچه بیار کوفتم کرد

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
ولی عزیزم منم مسئولش نیستم حتی خونه مامانمم بخوام برم میگن ببرش با خودت😐 خب اونی ک شاغله میتونه یه ...

پرستار هم خوب نیست خوب نره سرکار برای بچه باید وقت گذاشت با بچه بچه شد دوباره بزرگ شد این بچه فردا افسردگی و اختلالات روانی میگیره آخه تو کشورهای خارجی هم این کارو با بچه هاشون نمیکنند

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
ولی عزیزم منم مسئولش نیستم حتی خونه مامانمم بخوام برم میگن ببرش با خودت😐 خب اونی ک شاغله میتونه یه ...

عععع میگن ببر خونه مامانت؟ 😳

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چجوری روشون میشه مامان من دخترمو روزی یه ساعت نگه نمیداره غیر مستقیم نه میگه 

واقعا مسئولیت بزرگیه هر ثانیه باید چشم بهش باشه یه وقت بلایی سرخودش نیاره

منتظر نطق تو بودیم      

چرا بهت بر میخوره

بله کسی ک میخواد بچه اش رو اویزون این واون کنه نره سرکار ب بقیه چ ربطی داره ک اون میخواد سرکار بره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
به نظرت ارزشش رو داره کسی حتی برای یه لحظه از حضور بچه تو احساس نا راحتی کنه

نه اصلا ولی بخدا کم میارم دخترم نمیزاره حتی برم دستشویی مامانم که خیلی نزدیکمه مثلا چی میشه روزی یه ساعت بیاد خونمون پیشش باشه من تند تند کارامو بکنم البته ابن روزها هم میگذره البته دختره من یکم خطرناکه ریسه میره همه چیرو بهونه میکنه همه چششون ترسیده

پرستار هم خوب نیست خوب نره سرکار برای بچه باید وقت گذاشت با بچه بچه شد دوباره بزرگ شد این بچه فردا ا ...

ایرانی ها همیشه از اون ور بوم میفتن

من خودمم شاغلم اما به محض بچه دار شدن ،حاضر نیستم کار کنم،بچه که من تصمیم گررفتم به دنیا بیارم مسئول همه چی اون هستم،قرار نیست یکی بدنیا بیاری بندازی گردن مردم