2777
2789
عنوان

خواهش میکنم اگه وقت برای بچه بزرگ کردن نداری، بچه نیار😒

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 71 پست
نه خداروشکر  نه شرایط اسی رو دارم نه ..نه چیز دیگه خواهر شوهرم هم از من کیلومترها دوره.

خوب خدارا شکر...منم خداراشکر نه برادر دارم نه خواهر شوهر  فعلا هم در دوران عقدیم ...تا چندسال اینده هم خیال بچه دار شدن نداریم...  پس گلم زیاد جبهه نگیر  

پرستار هم خوب نیست خوب نره سرکار برای بچه باید وقت گذاشت با بچه بچه شد دوباره بزرگ شد این بچه فردا ا ...

نه عزیزم آخه میدونی چیه؟ اونا باید پول دربیارن ما بچشونو بزرگ کنیم بعدم پز شاغل بودنشونو ب ما بدن😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیایین این واقعیت رو قبول کنید کسی که شاغله اصلا برای بچه داری صد درصدد نیست قطعا و قطعا جاهایی کم م ...

بازم بعضی شغل عا مثل دبیری خوبه اما الان اکثر کارها شده ساعت اداره کار 8صبح تا 4بعدازظهر کل هفته

منم بخاطر پسرم نشستم خونه در حالی ک اگر فردا هم بخوام برم سرکار میتونم

چون روان و اسایش پسرم بیشتر از3-4تومن برام ارزش داره

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
خونه مادر و مادرشوهر بنظرم واقعا مشکلی نداره بذاری بچتو اوناهم یجورایی مسئولن اما زندایی نهههه 😭

فردا اونا پیشرفت میکنن حتی یادشون نمیاد شما چقدر بهشون کمک کردید

به همسرت بگو خسته شدی دیگه نیارنش یه مدت 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
اصلا اينطوري نيست ، مثلا الان بچه سومم رو باردارم و حتي مامانم هم نميدونه هنوز ، دقيقا بستگي به خصوص ...

خوش بحالتون من میخواستم اینجوری بشیم ولی اونا رعایت نکردن نشد که نشد مجبورم یه مدت بعد خونمون رو بفروشیم البته هم خوبه هم بد ولی به خوبیش نمی ارزه 

نه عزیزم آخه میدونی چیه؟ اونا باید پول دربیارن ما بچشونو بزرگ کنیم بعدم پز شاغل بودنشونو ب ما بدن😒

متاسفم براش شما نگه ندار رو راست باش یا چند باری بهانه بیار

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خوش بحالتون من میخواستم اینجوری بشیم ولی اونا رعایت نکردن نشد که نشد مجبورم یه مدت بعد خونمون رو بفر ...

دقيقا ٢ طرف بايد با هم رعايت كنند ، ان شا الله براي شما هم بهترينها اتفاق بيفته ، البته اين رو هم بگم همسر من واقعا خيلي خوبه و چون بازنشسته هم هست ( البته سختي كار داشته و زود بازنشسته شده ) خيلي كمك داداشم اينها هم ميكنه و چون برادرم سر كار هست بيشتر وقتها خيلي از كارهاي فني و كمكهاي ديگه هم انجام ميده و كلا رابطه مون با هم خوب هست . 

اسی یه مدت هی بگو کار دارم بگو میخوام برم آرایشگاه اگه گفتن بچه رو ببر بگو صاحب آرایشگاه بچه قبول نمیکنه یا بگو دارم میرم بازار اگه گفت بچه رو ببر  بگو بازار شلوغه مسولیت داره میترسم وقتی هم گفت ببرش خونه مامانت بگو مادرم میگرن داره اذییت میشه یه مدت اینجور کن بعد بگو ببخشید حقیقتش من هی کار دارم وقته بچه داری ندارم تازه مسولیت داره میترسم شوهرتم بگو من اگه حوصله بچه داری داشتم خودم یکی میوردم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
چرا قبول میکنین این مسئولیت رو؟ 

ب اجبار

بخدا دیروز عصر رفته بودم دوش بگیرم اینا زنگ درو گوشیمو سوزوندن بس ک زنگ بزنن نفهمیدم چی بود این دوش گرفتن زود اومدم بیرون درو باز کردم

[QUOTE=149242911]دقيقا ٢ طرف بايد با هم رعايت كنند ، ان شا الله براي شما هم بهترينها اتفاق بيفته ، البته اين رو هم بگ ...[/QUOTEمرسی عزیزم انشاالله ،چقدر خوب انشاالله با هم خوب باشین😘 اتفاقا شوهره منم خیلی خوبه با اینکه سره کارم میره بیشتر کارهای تعمیریشون با شوهره منه بیا شیرمون رو درست کن چرخه بچمونو درست کن بیا ماشینم فلان جاش خراب شده ببینیم چشه😂مشکل من یکم داداشمه که وقت و بی وقت یهو میاد خونمون ماه پیش نفهمیده بودیم کلیدامون مونده بود بیرون روی درمون همونجوری مثل گاو با کلیدها باز کرد اومد داخل😐