2777
2789
عنوان

مسئولیتهای زندگی مشترک

146 بازدید | 13 پست

چرا همه مسئولیت های زندگی باید روی دوش مرد باشه اجاره خونه تامین معاش پرداخت قبضها تامین همه مسائل مادی با مرده اگه خانمشم زایمان کنه باید مرده خرج سونوگرافی و شیر خشک و پوشک و ... پرداخت کنه اینجوری دیگه پسری جرات میکنه ازدواج کنه تازه اینا بغیر از هزینه عروسی تالار و شیربهاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اکثر کارای خونه و بچه داری و بارداری و زایمان و شیردهی و پوشک عوض کردن هم با زن هست.جهاز و سیسمونی بچه اولم ک رسمه خانواده دختر بدن.

الان متاسفانه هزینه ها خیلی بالاست هم برای دخترا ک باید جهیزیه بدن هم واسه اقایون ک عروسی بگیرن و اینا بهتره دو طرف با هم کنار بیان تا ازدواج راحت تری داشته باشن

ضمنا بعًضی از خانم ها غیر از مسئولیت بچه داری و خانه داری شاغل هم هستن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

همجور که زن باید بچه داری کنه آشپزی کنه خونه داری کنه مراقب زندگیش باشه همسرش ساپورت کنه وباز نشستگی نداره وقتی بچه دار میشه چه فشار واسیبی ببدنش میاد فکر کنم کافی باشه توضیحاتم مرد وزن جفتشون تو زندگی مایه میزارن که تلاش یکی در کنار تلاش اون یکی به زندگی معنی میده به همین خاطر اسمش هست زندگی مشترک

منظور اینه زناهم مثل کشورای دیگه تو خرجا مشارکت کنن نصف نصف 

وقتی همه چیز مثل اونور شد 

زنا نصف نصف چیه،کامل پول زایمانشونو میدن

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

خوب اونطوری آقایون هم باید نصف مسئولیت های خانم رو به عهده بگیرن. از خانه داری گرفته تا بچه داری. که عمرا تو این مملکت این کار رو بکنن. اینجا فرهنگ خاص خودش رو داره.کشورای دیگه درمورد حقوق زنان با اینجا خیلی فرق میکنن

یه وقتایی خودت رو بغل کن، بگو "دمت گرم این راه سخت و طولانی رو اومدی..."
ها شما مردو فقط برای خرجی میخواین؟

کارهای خونه رو زن میکنه مردهم وظیفشه خرجشو بده میخواین خونه شوهرهم ننه باباش خرجشو بدن یا خودش بره کارکنه خرج خودشو بده مرد چه کاره ست پس اصلا خرجی نده چرا باید ازدواج کنه دختر هزارتا بدبختی رو تحمل کنه خونه باباش میمونه

از اونجایی که بعضی مردا اعتماد به نفسو از خانوما گرفتن

بعدشم مشکل اینجاست وقتی خانومی پا به پای مرد کار میکنه و میخواد مثل بعضی مردا همسرش کاری به کارش نداشته باشه اونوقتم به حرف میاد که زنی گفتن مردی گفتن کلا مردا تعادل روانی ندارن فقط میخوان زن بدون هیچ اعتراضی تحمل کنه

شما که همچین خانومی میخواین باید بدونید که باید تو همه کارا شریک باشید از بچه داری گرفته تا غذا پختن ولی اخلاقی که از مردای ایرانی سراغ دارم هم میخوان پول دراره هم صداش درنیاد هم به کارای خونه هم برسه و اقاهه هم جلو تلویزیون لم بده تو خارج از کشور همه چی مساویه اینجا خانوما میخوان تز جاشون تکون بخورن یا اجازه همسر میخواد یا پدر😐چرا تو بعضی چیزا خودتونو با خارج مقایسه میکنید؟؟؟!!!!!!!!

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩