2777
2789
عنوان

هووووف از دست شوهر

183 بازدید | 14 پست

عصری با شوهرم بیرون بودیم ایشون مغازه داره و تو مغازش یه دختر خانوم میشینه من ندیدمش اما اکثرا پیش من میگه قیافش خوب نیست باز داشت ازش حرف میزد گفت بهم میگه دستت طلا منم گفتم واس چی اونم گفت براش شارژ فرستادم اونم اس داد دستت طلا بعد خندید بلند من یکم گیر دادم واس من شارژ نمیزنی و فلان اومدیم خونه رفتم سراغ گوشیش ببینم چیا حرف زدن اس ها حذف شده بود به نظرتون چیزی هست؟اصلا خرید شارژ برام مهم نبودا پیم ها رو پاک کرده واس همون یه جوری شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید چیزی ‌میگفتی اینحکری روشنش کردی باید عکس العمل نشون نمیدادی بعد میرفتی سروقت گوشی البته بد ب ...

کلا تو ماشین بودیم اومدم خونه اس نبود البته من هر روز چک میکنم چیزی نیست گوشی

نباید چیزی ‌میگفتی اینحکری روشنش کردی باید عکس العمل نشون نمیدادی بعد میرفتی سروقت گوشی البته بد ب ...

ای خواهر پاک میکنه انگار هر وقت میرم سر گوشی هیچی نیس

دیروز یه زنه اسکل عوضی گوزو هم به شوهر من پیام داده بود شوهرم کارش طوریه که شماره به مشتریاش میده میگه زنع اومد دم مغازه به شماره گرفت گفت چیزایی که لازم دارم زنگ میزنم برام بفرستین بعد میگه بعد نیم ساعت پیام داده خوشتیپی ازت خوشم اومده شوهرمم ریده به هیکلش حالا نمیدونم به زنه پیام بدم یکم فشش بدم یا نه عجب دوره ای شده 😡