2777
2789
عنوان

می خوام نظر همه رو بدونم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست

دقیقا باید همین کار رو بکنی

شاید باورت نشه من ۶ تا خواهر شوهر دارم که هر کدوم ۲ تا بچه دارم همشونم پسررررر

یه برادرشوهرم دارم که هنوز ازدواج نکرده

تو حساب کن وقتی مهمونی بگیرن چقدرررر ظرف در میاد

مثلا جمعه ها حداقل دوتا خانواده هم میان خونه ی مادرشوهرم

ولی من دست به ظرف ها نمیزنم بزنمم کف میکنم یکیشون بشوره یا منتظر میمونم کف کنن تا بشورم :))))

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

میهمان

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای تو باشم میگم پری هستم ببخشید میشه شما زحمت بکشی

و سری بعد هم پامو میندازم روهم محل نمیدم

همه رفتارهای دیگران برمیگرده به رفتار خودمون که دیگران و بد عادت کرده 

همه چیز و تغییر بده اونم نامحسوس

آفرین کار خوبی میکنی

البته اگه خاهرشوهرات خیلی پرونباشن خوبه بازم تو مهمونی بعدی توقع داشته باشن بشوری 

من اونجا اگه دوبار پشت سرهم بشورم دفعه سوم نمیزارن بشورم ولی دوبار اگه نشورم گله میکنن چرا نشستی 

کلا قوم اعجوبه ای هستن 😐😐

به نظر من دسته جمعی پول بذارین ماشین ظرفشویی چهارده نفره بخرید،دو سری بزنین بشوره

من ماشین ظرفشویی خودمو بردم.مادرشوهرم گفت من شستن ماشین و قبول ندارم😲😐

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

همینو بگو خوبه عالیه ولی آخه چرا این همه آدم یکجا میرن مهمونی هم غذا پختن سخت تره هم ظرف شستن بعدم ماشین ظرفشویی ندارن؟وقتی ندارن چرا این همه مهمون دعوت میکنن خدایی سخته بعدم من داییم اینا اینجوری بودن خداروشکر از وقتی برنج گرون شده دیگه پول به برنج خریدن و مهمونی دادن نمیدن

من جای تو باشم میگم پری هستم ببخشید میشه شما زحمت بکشی و سری بعد هم پامو میندازم روهم محل نمیدم هم ...

من حامله هم بودم ظرف شستم، تو خونه از بد ویاری میمردم اونجا میرفتم میل غذا نداشتم برا ظرف شستن حی و حاظر

من ماشین ظرفشویی خودمو بردم.مادرشوهرم گفت من شستن ماشین و قبول ندارم😲😐

بهش توضیح بده آب تا چه درجه ای گرم میشه و قدرت قرص ماشین چندین برابره مایع ظرفشویی هست و خشک کردنش هم همه میکروبها رو نابود میکنه،خدایی کثیف‌ترین وسیله خونه اسکاچ معرفی شده

خوب کاری میکنی

بعضی خانواده های شوهر فک.میکنن عروس کلفت خونشونه

دختراشون بشینن عروس بشوره

مادر شوهر منم ایجور بود جلوش با احترام وایسادم

حساب کار اومد دست خودشو و دختراش

هر وقت تنها برم پای سینک فوری میره یکی از دخترا ش میفرسته کمکم

بهش توضیح بده آب تا چه درجه ای گرم میشه و قدرت قرص ماشین چندین برابره مایع ظرفشویی هست و خشک کردنش ه ...

آخه جا برای لوله تخلیه آبش هنوز نزاشته بود شوهرم، از دهنش در رفت که کلا با یا سطل آب میشوره.برا اینکه ثابت کنه لوله رو گذاشت تو سطل آشغال خالی و روشنش کرد. مادرشوهرم هیچ جوره تو کتش نمی رفت که با این آب کم اونهمه ظرف و شست! خلاصه پدرشوهرم یه بار زنگ زد گفت بیاین ببرین این ظرفشویی و! نصف شب پاشدم دیدم داره ظرفایی که ماشین شسته رو در میاره  دوباره میشوره😲

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
به نظر من با جاریات هماهنگ شو که هیچ کس ظرف نشوره اونا  از خجالت خودشون بلند میشن میشورن

عزیزم جاریام بد بار آوردن یکیشون خیلی پاچه خواره تا پوشک بچشونم عوض میکنه میخوان از جاشون پاشن میگه بشینین من میرم خبرکش هم هستن