2777
2789
عنوان

می خوام نظر همه رو بدونم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 40 پست
دقیقا حرف من همینه خیلی زرنگن 

با ادمی که زرنگی می‌کنه باید عین خودش رفتار کرد اینکه بگی نه من خوبم چرا مثل اونا بد باشم من کار خودمو میکنم یجورایی خودتو نادیده گرفتی و از حق خودت گذشتی همون‌جوری کن تا اونا بفهمن که تو متوجه کار زشتشون هستی فقط به رو نمیاری . نگن معذرت می‌خوام اینکه حالیش نیست پس بذار بشوره کار کنه 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جای تو باشم میگم پری هستم ببخشید میشه شما زحمت بکشی و سری بعد هم پامو میندازم روهم محل نمیدم هم ...

این بهانه ی خوبیه اما من روشو ندارم به خواهرشوهرام بگم یه تکونی به خودتون بدین لطفا.چون غیر از من اون سه تا جاریم هستن اونا به هوای جاریها پانمیشن خجالتم نمیکشن تازه دخترای خواهرشوهر هم بزرگن ظرف نمیشورن هربار یه بهانه ای میارن و اصلا نمیان.

این بهانه ی خوبیه اما من روشو ندارم به خواهرشوهرام بگم یه تکونی به خودتون بدین لطفا.چون غیر از من او ...

خب همین رونشدنته این بلا سرت اومده توانایی نه گفتن و ارزش قائل شدن برای خودت و دستای نازنینت رو داشته باش

با ادمی که زرنگی می‌کنه باید عین خودش رفتار کرد اینکه بگی نه من خوبم چرا مثل اونا بد باشم من کار خود ...

اصلا باورم نمیشه انقدر پررو باشن یبار خونه مادرشون کلی مرغ و تنهایی شستم از کت و کول افتادم یکیشون نیومدن کمک.اخر سر مادرشوهرم گفت خسته ای برو کنار خودم بشورم گفتم مادرجون شما که با این وضعیت نمیتونی وقتی شستنم تموم شد خواهرشوهر با اکراه یه چای آورد جلوم

همینو بگو خوبه عالیه ولی آخه چرا این همه آدم یکجا میرن مهمونی هم غذا پختن سخت تره هم ظرف شستن بعدم م ...

نمیدونم والا هشت بار باید مهمونی دسته جمعی بریم همه جاهم فقط ما باید پاشیم 

اصلا باورم نمیشه انقدر پررو باشن یبار خونه مادرشون کلی مرغ و تنهایی شستم از کت و کول افتادم یکیشون ن ...

برای مادر شوهرت کمکش بده بهرحال حق مادری ب گردن داره سن و سالی ازش گذشته ولی خواهر شوهرا که جوونن اصلا و ابدا .اگه دلسوزی کنن و کمک بدن اره آدم خیلیم خوشحال میشه از کار کردن ولی سو استفاده دیگه نمیشه باهاش کنار اومد 

زندگی زیبا دوستت دارم ...

[QUOTE=149213083]نشوریم کسی پا نمیشه بهمون چپ چپ هم نگاه

کسی پا نشه

چپ چپ نگاه کنن

به درک

مهم نباشع برات

اینا پروان

سری دیگه اصن پانشووو ظرفی چیزی بشوری،وقتی اذیتی هیچ اجباری نیس

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده