2777
2789
عنوان

یه مقدار از ازدواج میترسم

129 بازدید | 11 پست

سلام

یک موضوعی هست مقداری بنده رو از ازدواج میترسونه و اونم کمبود اعتماد بنفس

این کمبود اعتماد به نفس بخاطر سه دلیله:

1- بیماری ویتیلیگو

2- لاغری

3- برادر عقب مانده ذهنی

بیماری ویتیلیگو یا برص، بیماری هست که باعث سفید شدن پوست میشه خداروشکر این بیماری در بنده خیلی محدوده در حد چند تکه سفیدی پشت انگشت و نواحی دیگه، بهرحال نمیدونم برای خانمها چقدر میتونه مهم باشه

اون میخاد با تو عروسی کنه نه داداشت،اعتماد به نفش داشته باش یکم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنا به شرایط خودتون میونین مورد خوب پیدا کنید ....ببینید خودتون از 100چند میگیرین و دنبال یه دختری با همچین نمره ای بگردین.... 

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
برو باشگا پوستک برادر هم مهم نیس

چند سال پیش باشگاه رفتم اما بخاطر کار چند ساله نرفتم

قصد دارم برم باشگاه، امسال هم کرونا اومد 

پارسال با دوچرخه خوردم زمین تا چند ماه دستم مشکل داشت 

چند سال پیش باشگاه رفتم اما بخاطر کار چند ساله نرفتم قصد دارم برم باشگاه، امسال هم کرونا اومد  ...

تو خونه تمرین کن دمبل بخر

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗