2777
2789
عنوان

میخوام دنبال پدر و مادر واقعیم بگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 57 پست
عزیزم هیچکس نمیتونه زندگی کسیو درک کنه چون تو زندگیش نبوده ..من پدر و مادر خیلی خوبی گیرم اومد پدر خ ...

عزیزم تو حق داری اونارو ببینی شاید آخرین روزای زندگی مادرت هست خدایی نکرده حتما اونا پشیمون شدن و از تصمیمی که گرفتن،،، من یه خانومی رو میشناختم ینی دختر بود چن سال پیش به زور از یه آقایی بهش تجاوز میکنه اونموقع عقلشون نمیرسیده سقط کنن میرن بچرو میزارن تو یه رستوران فرار میکنن(البته معذرت میخوام منظورم این نیست که مادر شما زن بدی بوده نه عزیزم منظورم اینه آدم زمانی که مشکل داره درست نمیتونه فکر کنه و تصمیم بگیره) 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
عزیزم با عرض معذرت باید از پدرومادرت بپرسی شماروازکجا اوردن از کی گرفتن منظورم سرنخه..بایددنبال سرنخ ...

روم نمیشه ازشون خجالت میکشم شاید بگن چقدر نمک نشناسه ولی بخدا این طور نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادر تو کسایی هستن که برات زحمت کشیدنو بزرگت کردن بیخودی دنبال کسی که ولت کرده و دنبالتم نیومده ...

خودم اینو میدونم برای همینه ک ازشون خجالت میکشم ...خب همون غصه رو تو خواب هم دارم میبینم 

عزیزم هیچکس نمیتونه زندگی کسیو درک کنه چون تو زندگیش نبوده ..من پدر و مادر خیلی خوبی گیرم اومد پدر خ ...

ا ن شاالله که خدا بهترین راهو پیش پات بذاره عزیزم

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
اون ی نفر پرستار خش زنان بیمارستان بوده ک مرده 

چه بد واقعا این بهترین سرنخ بوده میتونی بری بیمارستان و جریان رو بگی اگه بشه بچه هایی که تو اون روز به دنیا اومدن رو پیدا کنی سخته ولی باید تلاش کنی 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
عزیزم تو حق داری اونارو ببینی شاید آخرین روزای زندگی مادرت هست خدایی نکرده حتما اونا پشیمون شدن و از ...

بابام معتاد بوده و مامانم با دوتا بچه دیگه نمیتونسته ک من رو هم بزرگ کنه 

چقد نفهم واقعاا فقط اون عده ای که 20 ص راهنماییش کردن و هی گفتن یه درصد فک کنین راست میگه😂😂

آره یکیش افتاده بود به جون من هی تاپیک میزد نی نی یارو تگ می‌کرد الکی میگفت فحش رکیک بهم داده🤐درصورتی که خودش منو ول نمی‌کرد ریپ میزد و میومد تاپیک هام هی پست میزاشت

چه بد واقعا این بهترین سرنخ بوده میتونی بری بیمارستان و جریان رو بگی اگه بشه بچه هایی که تو اون روز ...

شنیدم  ک باید مدرک پرورشگاه ببری حتما مدرک دادگاه رو قبول میکنن؟!

بابام معتاد بوده و مامانم با دوتا بچه دیگه نمیتونسته ک من رو هم بزرگ کنه 

آخی عزيزم چه بد😔😔امیدوارم زنده باشن،،، اون خانواده ای که تورو بزرگ کردن خودشون بچه ندارن،،، هرچه سریع تر برو دنبالشون تا دیر نشده