2777
2789
عنوان

میخوام دنبال پدر و مادر واقعیم بگردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نظرت چیه درباره پست‌هایی که گذاشتن دوستان؟؟؟!! 

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
یه دختره صبح اومد کلی داستان بافت و اینا گفت من بدبختم ننه بابا ندارم با همه ام زندگی میکنم به زور ع ...

اون دیروز کزت دیده بود از شبکه پویا جوگیر شده بود... مدل خانواده تناردیه یکی تو تخیلاتش ساخته بود اومده بود اینجا ملت و اسگل کرده بود😂😂😂

😣😣😣😌😌😌😌مدیریت انقلابی شهر و‌مزرعه موشکی درست میکند و دل دشمنان این مرز و بوم را میلرزاند،مدیریت لیبرال ، شهر و‌مزرعه خودرویی درست میکند‌و با افزایش قیمت خودرو ناشی از دپوی آن تن مردم خودمان را میلرزاند،مردم با شایعه گرونی فروشگاهها رو درو میکنن و به شایعه جنگ ‌می خندند..اینه فرق بین تفکر انقلابی و تفکر لیبرالی....
اون دیروز کزت دیده بود از شبکه پویا جوگیر شده بود... مدل خانواده تناردیه یکی تو تخیلات ساخته بود واو ...

آره واقعا من اولش فهمیدم دروغ میگه دید منو دوستام داریم ضایه اش میکنیم وایساد فحاشی و نفرین و این‌چیزا آخرشم یکی از دوستان رفت پیویش و حالشو جا اورد🖐️😁

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
اسی نظرت چیه درباره پست‌هایی که گذاشتن دوستان؟؟؟!! 

عزیزم هیچکس نمیتونه زندگی کسیو درک کنه چون تو زندگیش نبوده ..من پدر و مادر خیلی خوبی گیرم اومد پدر خواندم سیده و از بزرگی چیزی کم نداره مادر خواندم هم همینطور و ب همین خاطره ک روم نمیشه بهشون بگم ...بیشتر ب خاطر خوابم هست ک عذاب میکشم 

خوب چرا اونا تا حالا سعی نکردن تو رو پیدا کنن دراین مورد فکر کردی

مادرم زن تنها و بدبختی بوده چیزی ک فهمیدم فکر کنم برای همینه ک نتونسته بیاد ...شاید هم برای اینه ک زندگی منو خراب نکنه و فکر میکنه ک من نمیدونم 

آره واقعا من اولش فهمیدم دروغ میگه دید منو دوستام داریم ضایه اش میکنیم وایساد فحاشی و نفرین و این‌چی ...

دمش گرم

تا اون باشه دیگه چرند نبافه به هم

یه دختره صبح اومد کلی داستان بافت و اینا گفت من بدبختم ننه بابا ندارم با همه ام زندگی میکنم به زور ع ...

چقد نفهم واقعاا

فقط اون عده ای که 20 ص راهنماییش کردن و هی گفتن یه درصد فک کنین راست میگه😂😂