2777
2789
عنوان

فردا میخام برم دادخواست بدم، بنظرتون چطوری بهش بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 148 پست
مجرد بود عزیزم من تو عقد جدا شدم ولی دختر نبودم شاید باورت نشه ولی شوهرم انقدر خوبه که حتی یه کلمه ا ...

خدا حفظتون کنه واسه هم

وقتش کع بگذره دیگع نمیچسبه، نع دل بع هم... نع چیزی بع دل... 
تا 7 سالگی ک پیش منه بعدشو نمیدونم ولی یه راهی پیدا میکنم براش حتی اگ شده بچمو بردارمو ازین شهر بر ...

آخه میگن قانون هیچ حقی به زن نمیده. اول تحقیق کن ببین حتما قانون تا 7 سالگی هست. والا زنها آنقدر بدبختن که بهشون هر چی میرسه بخاطر قانون های الکی نقص میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق!!!!

فکر کردیدادخوست بدی میگن بفرما اینم طلاق؟

اگه شوهرت نخاد طلاقت بده باید کفش آهنی بپوشی تا طلاق بگیری.به نظرم کوه رو جابه جا کنی زودتر از طلاق گرفتن به نتیجه میرسی .تنها راحت اینه که اگه واقعا نمیکشی توافقی جداشو تا شوهرت راضی بشه.من خانمی میشناسم بارها دادخواست طلاقش رد شد و بار پنجم که دادخواست طلاق داد به قاضی گفت اگه رای طلاق را صادر نکنی از این در رفتم بیرون خودکشی میکنم.قاضی فقط به شوهرش میگه اقا طلاقش بده شوهر میگه نه من زنمو میخام و قاضی گفت خوب برید سر خونه زندگی من اختیار طلاق رو ندارم

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج
تا 7 سالگی ک پیش منه بعدشو نمیدونم ولی یه راهی پیدا میکنم براش حتی اگ شده بچمو بردارمو ازین شهر بر ...

تا هفت سالگی پبش شما میمونه و اگر پسر باشه تا ۱۵سالگی پیش پدر و بعد خود پسر تصمیم میگیره  و اگر دختر باشه تا نه سالگی پبش پدر و بعد خود دختر تصمیم میگیره پبش کی باشه.

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج
آخه میگن قانون هیچ حقی به زن نمیده. اول تحقیق کن ببین حتما قانون تا 7 سالگی هست. والا زنها آنقدر بدب ...

طلاق!!!!

فکر کردی اگه دادخواست بده میگن بفرما اینم طلاق؟

اگه شوهرطلاق نده باید کفش آهنی بپوشه تا طلاق بگیره.به نظرم کوه رو جابه جا کنه زودتر از طلاق گرفتن به نتیجه میرسه .تنها راحش اینه که اگه واقعا نمیکشه توافقی جدابشه تا شوهرش راضی بشه.من خانمی میشناسم بارها دادخواست طلاقش رد شد و بار پنجم که دادخواست طلاق داد به قاضی گفت اگه رای طلاق را صادر نکنی از این در رفتم بیرون خودکشی میکنم.قاضی فقط به شوهرش میگه اقا طلاقش بده شوهر میگه نه من زنمو میخام و قاضی گفت خوب برید سر خونه زندگی من اختیار طلاق رو ندارم

پس صبح برو ک وقت داشته باشی وسایلتو جمع کنی،اول برو دادخواست بده بعد برو خونه مامانت من ب سال نکشید ...

چه طوری راحت طلاق گرفتی.توافقی؟

عروس دایی من، تمامممم کارها رو کرده بود از ممنوع المعامله تا فیش حقوق و همه چی، با یه وکیل خبره بعد ...

شک نن پسر دایی شما وکیل نداشت یا وکیل خبره نداشت.یه مرد اگه بخاد زنشو اذیت کنه تو دادگاه با تجربه چند ساله  خودم چیزی از زنش دیگه باقی نمیمونه

وکیل از کجا پیدا کنم الان😑 تلفنی میشه مشورت کنم؟ 

من میتونم کمکت کنم چون تجربه کامل عملی دارم تو دادگاه اخه این بلا سر من هم هست در هر زمینه از نفقه طلاق مهریه تمکین و غیره 

من لیسانس حقوقم عدم تمکین به ضررت تموم نمیشه اصصصصلا فقط نفقه نداری دیگه عدم تمکین ربطی به طلاق و ...

نه خانم عدم تمکین باعث میشه زن ناشزه بشه و نفقه تعلق نگیره و مردش میتونه ازدواج مجدد کنه بعد زن ناشزه طلاق گرفتنش به مراتب سخت تره چون هر مشقت که براش پیش میاد مقصر خودشه و دیگه نمیتونه طلاق بر مبنای عسر و حرج بگیره.تازه طلاق گرفت کفش آهنی میخاد مگر اینکه اقا از قدرت قانونیش بیخبر باشه

نه خانم عدم تمکین باعث میشه زن ناشزه بشه و نفقه تعلق نگیره و مردش میتونه ازدواج مجدد کنه بعد زن ناشز ...

تو داری طلاق میگیری ؟ چقد حرفات ترسناکه 

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉

نه طلاق نگیر بدبخت میشی.سن شوهر که زیاد بشه باور کن انقدر عاشق میشن میخان تمام بدیی های گذشترو جبران کنند‌حرف اخر هیچ زن مطلقه ایی خوش بخت نیست حتی اگر ملیاردر باشه.از فکرش بیا بیرون سازگاریتو ببر بالاتر مطمعن باش همین شوهرت که ازش خسته شدی از ته دل دوست داره اینو قلبم میگه .

تو داری طلاق میگیری ؟ چقد حرفات ترسناکه 

کجاش ترسناکه؟

همین که میگی باید کفش آهنی پوشید و حق با مرده و طلاق نمیده سال ها و .........

حوصله پاسخ به چرندیاتتو ندارم با اون دل خجسته ات ، اما تو خوشحال باش که عقده ات رو خالی کردی ، خوشحالم که خوشحالی 😊😉