2777
2789
عنوان

فردا میخام برم دادخواست بدم، بنظرتون چطوری بهش بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 148 پست
خداخیرت بده حرفات استرسمو کم کرد

توکلت به خدا باشه عزیزم من که بعد از جدا شدنم تازه فهمیدم زندگی چیه انشاالله مشکل توام زود حل میشه 

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...
میدونی منم همین فکرو داشتم  ولی چند روزقبل توی دعوا خاستم برم نزاشت بچه رو گرفت درو قفل کرد و ...

واسه همین واویلا میگم بازم زمان پیش میاد که خونه نباشه و بتونی جمع کنی بری ... زن بیچاره گناه داره دور از شوهر و پسرش این همه استرس بکشه .. بزار زمانی واویلا شه که بابات نزدیک باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکلت به خدا باشه عزیزم من که بعد از جدا شدنم تازه فهمیدم زندگی چیه انشاالله مشکل توام زود حل میشه&n ...

خداروشکر 

برام خیلی دعا کن عزیزدلم

وقتش کع بگذره دیگع نمیچسبه، نع دل بع هم... نع چیزی بع دل... 
واسه همین واویلا میگم بازم زمان پیش میاد که خونه نباشه و بتونی جمع کنی بری ... زن بیچاره گناه داره د ...

باشه 

زنگ میزنم ببینم کی برمیگردن

ینی امشب برم مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟  اگ عومد داد و بیداد راه انداخت چی؟ زنگ بزنم110؟

نه عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد وقتی اومد و دادو بیداد راه انداخت هم سریع زنگ بزن ۱۱۰

چه بهتر که بزنه شیشه بشکنه به نفع تو تموم میشه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
آره بابا آخه من اینجور آدمارو خوب میشناسم بهترین سال های عمرم با یه همچین آدم بیخودی هدر شد اونم هی ...

با فامیل ازدواج کردی اون شخص مجرد بود یا اونم طلاق گرفته بود؟

بعد یادآوری نمیکنه گذشتتو؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
میدونی خودش توی 110 ناجا کار میکنه همشون دوستاش هستن بیان هم مشکلی حل نمیشه بنظرم یبار دیگ دعوا کر ...

دوستاشم باشن به هرحال وظیفشونه بیان صورت جلسه بنویسن بگو اگر ننویسین ازتون تو دیوان عدالت اداری شکایت میکنم. مگه تگزاسه که ننویسن؟ بگو وکیل گرفتم ازتون شکایت میکنم دادو بیداد راه بنداز

تاپیک قبلیتم خوندم اصلا نگران بعد از طلاق نباش چون منم گیر همچین آدم زبون نفهمی افتاده بودم خدا خیلی دوسم داشت که پامو کردم تو یه کفشو گفتم فقط طلاق

دخترم بدون من نیم ساعت هم شبا پیش هیچکس نمیمونه اصلا نمیخابه تا بغل خودم نباشه خودشون میارن بچه رو ...

آخه نمیدونی که اگر بخاد طرف لج کنه بچه رو بهونه میکنه. یعنی هر چی بچه هم زجه بزنه میتونن بچه رو با اسباب بازی و غیره خر کنن. ببخشید البته. چون برای خودم پیش اومده بخاطر همین نظر دادم

خداروشکر که زندگیت خوبه الحمدلله الهی همیشه خوشحال و خدشبخت باشی کلی دعات میکنم

فداااات ممنونم ازت،ان شاالله برای توام هر چی خوبی و خیره خدا جلوی راهت بزاره

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
با فامیل ازدواج کردی اون شخص مجرد بود یا اونم طلاق گرفته بود؟ بعد یادآوری نمیکنه گذشتتو؟

مجرد بود عزیزم من تو عقد جدا شدم ولی دختر نبودم شاید باورت نشه ولی شوهرم انقدر خوبه که حتی یه کلمه ام از اون تاحالا حرفی نزده یه جوری که من خودمم یادم رفته همچین گذشته ای داشتم 

دوستاشم باشن به هرحال وظیفشونه بیان صورت جلسه بنویسن بگو اگر ننویسین ازتون تو دیوان عدالت اداری شکای ...

باشه حتما همین کارو میکنم

ممنون بابت راهنماییت

اگه سوالی داشتم میشه بپرسم ازت؟ 

تاپیک قبلیتم خوندم اصلا نگران بعد از طلاق نباش چون منم گیر همچین آدم زبون نفهمی افتاده بودم خدا خیلی ...

خداکنه منم زودتر جدا بشم

دیگه نفسم داره بند میاد تو این خونه

آخه نمیدونی که اگر بخاد طرف لج کنه بچه رو بهونه میکنه. یعنی هر چی بچه هم زجه بزنه میتونن بچه رو با ا ...

تا 7 سالگی ک پیش منه

بعدشو نمیدونم

ولی یه راهی پیدا میکنم براش حتی اگ شده بچمو بردارمو ازین شهر برم