2777
2789
عنوان

فردا میخام برم دادخواست بدم، بنظرتون چطوری بهش بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 148 پست
همین که میگی باید کفش آهنی پوشید و حق با مرده و طلاق نمیده سال ها و .........

واقعا هم همین طوریه.خانمی میشناسم ۱۱بار دادخواست طلاق داد ولی همش رد شد.برو تو سایت دادپرداز او اواخراش میبینی دردو دلهای خانومهایی که بابت طلاق ندادن شوهرشون چه عذابی دارن میکشن.

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج

عزیزم اگه یه اشنای وکیل داری همه این پروسه رو ازش بپرس،ولی واسه دادخواست فکر نمیکنم لزومی داشته باشه بهش بگی،احضاریه میاد در خونت یه مدت بعد،ولی حواستو جمع کن بهانه دستش ندی،تاپیک قبلتو خوندم،با اوضاعی که وصف کردی به نظرم وضعت بعد از طلاق خیلی بهتر از الانته،یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که میگی باید کفش آهنی پوشید و حق با مرده و طلاق نمیده سال ها و .........

همان طور خانمها اقایان را بابت مهریه و ترک انفاق زندانی میکنند و بیچاره میکنند 

الهی به حق محمد و آل محمد خدا فرج مولا و سرورمان را برساند که دنیا بوی بدی به خود گرفته..الهم عجل لولیک الفرج

عزیزم اگه یه اشنای وکیل داری همه این پروسه رو ازش بپرس،ولی واسه دادخواست فکر نمیکنم لزومی داشته باشه بهش بگی،احضاریه میاد در خونت یه مدت بعد،ولی حواستو جمع کن بهانه دستش ندی،تاپیک قبلتو خوندم،با اوضاعی که وصف کردی به نظرم وضعت بعد از طلاق خیلی بهتر از الانته،یه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
مجرد بود عزیزم من تو عقد جدا شدم ولی دختر نبودم شاید باورت نشه ولی شوهرم انقدر خوبه که حتی یه کلمه ا ...

اخی عزیزم چه خوب😍 از ته دلم دعا میکنم اینقدر غرق خوشبختی بشی که اصلا هرگز گذشتت یادت نیاد

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
واقعا اینکارو کنم جواب میده؟ 

اول بهش بگو مهمه میخوای باهاش حرف بزنی. اگه فحش داد عکس العمل نشون نده و بگو بعد این همه زندگی میتونم حرف بزنم؟ بگو یه ربع گوش کنه برای خودش خوبه. 

هر چی عصبانی شد ت. ریلکس و بدون عصبانیت بگو میخوای خواسته ات را بگی. 

بعد این کار میدونی که راه بازگشت به شوهرت دادی و خودش رد کرد. خیلی ها درخواست طلاق میدن که مرد به خودش بیاد. 

بگو میخوای زندگی کنی ولی رفتارهاش داره نابود میکنه، ازش بپرس چرا این قدر با من بد رفتار میکنی؟ مگه من مادر بچه ات نیستم؟ مگه آینده برای دو نفر ما نیست؟ بگو 

بعد لیست خواسته را بذار  البته چیزی نباشه که ازت اتو بگیره، توهین نباشه و شک نباشه و اینا 

بهش فرصت بده فکر کنه، بگو همين الان جواب نده. اگه نخواست و عصبانی شد، درخواست را بده. 

باشه حتما همین کارو میکنم ممنون بابت راهنماییت اگه سوالی داشتم میشه بپرسم ازت؟ 

بله عزیزم هر سوالی داشتی بپرس

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
بله عزیزم هر سوالی داشتی بپرس

ممنون از محبتت

خیلی دعات میکنم

الان عومدم خونه پدرم

به شوهرمم پیام دادم گفتم که میرم فردا واسه طلاق

اصلا جوابمو نداد

وقتش کع بگذره دیگع نمیچسبه، نع دل بع هم... نع چیزی بع دل... 
اول بهش بگو مهمه میخوای باهاش حرف بزنی. اگه فحش داد عکس العمل نشون نده و بگو بعد این همه زندگی میتون ...

باورت میشه اینکارا رو انجام دادم

با محبت و مهربونی گفتم

با دعوا گفتم

با قهر با تهدید

ولی منطقش این مدلیه که فقط حرف خودشو قبول داره

بمن میگه تو کودنی نمیفهمی بقیه دارن حرف میزارن رتو دهنت

مشاوره حقوقی هستم در زمینه کیفری/حقوقی/خانواده. اگر احیانا سوالی دارید در خدمتم به شرط یه صلوات

سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنید؟ 

عزیزم اگه یه اشنای وکیل داری همه این پروسه رو ازش بپرس،ولی واسه دادخواست فکر نمیکنم لزومی داشته باشه ...

دقیقا 

ممنون بابت راهنماییت

حتما کمک میگیرم

باورت میشه اینکارا رو انجام دادم با محبت و مهربونی گفتم با دعوا گفتم با قهر با تهدید ولی منطقش ا ...

برای بار آخر بهش هشدار بده. از حرفایی که تعریف کردی معلوم بود، هر چی خانمی کردی، به حساب بی زبون بودنت گذاشته و پررو تر شده، حیف شما که توی جو غیر صمیمی باشی . بهش بگو آره بقیه بهم گفتن و من قبول کردم، میخوام برم مشاوره و این خواسته هامه قبول نکردی طلاق 

عصبانیتش کن، کوتاه نیا و بگو حرف من طلاقه مگه این که عوض بشی. 

ولی اگه لج کنه بچه تو بگیره چی؟