2777
2789
عنوان

داستان پریودیه اولم ...بیاید بخونین خریت منو خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2581 بازدید | 166 پست
یعنی ما حوریه مردای دیگه میشیم؟؟   یعنی اگه من اینجا ازدوااج کنم اون دنیا بازم ب شوهر بهشتی می ...

آره 😁 

اگه زن و شوهر خیلی باهم خوب باشن و هردو بهشتی باشن اون دنیا باهم بازم میتونن زندگی کنن اگه بخوان اگه نه که یکیشون بهشتی نباشه یا نخوان دوباره باهم زندگی کنن میتونن یه همسر دیگه داشته باشن 

منم کلاس پنجم بودم رفتم دستشویی دیدم خون داره ازم می‌ره رفتم نماز خوندم گریه میکردم وسط نماز خدایا منو شفا بده خدا غلط کردم دروغ گفتم بعد دیدم هنوز داره میاد رفتم به مامانم گفتم مامان من دارم میمیرم 😂😂بعد برام توضیح داد الان پونزده سالمه 😂

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زشته این خاطره هاتون خب اقا داخل سایت هست بعد میگید اقا نیاد بخونه خوب میدونید مردا درباره این ...

به قول اون خانوم مگه پریودی چیه ننگو عاره همه خانوما میشن اقایونم بیان بخونن اگاه بشن نسبت به دختراشون وضعیشون نشه یکی مثل من  

به نظر من از بچگی باید به پسرو دختر این موضوع و کاملا علمی توضیح بدن  تا دخترا دیگه از پریودیش ...

باهاتون موافقم،باید هم دخترها هم پسرها با این مسئله به عنوان یک فرایند طبیعی در بدن زن و چیزی که برای ادامه ی حیات بشر لازمه آشنایی داشته باشن تا به موقعش نسبت بهش احساس شرم یا بی ارزشی یا تمسخر نداشته باشن و بتونن درست شرایط رو درک کنن

خنده دار نیست  بیشتر گریه داره چقد بدختیم که وقتی پریود میشیم نمیدونیم چی به چیه و اموزش داده ...

ربطی به ایران نداره خوانواده ها و مشاور ها و معلم ها باید به این فکر باشن که به دختر هاتوضیح بدن

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
به قول اون خانوم مگه پریودی چیه ننگو عاره همه خانوما میشن اقایونم بیان بخونن اگاه بشن نسبت به دختراش ...

عزیزمن بحث اطلاع نیس در ضمن پدر که نباید به دختر بگه ..کلا زشته همچین چیزی با جزییات نوشته بشه من خودم ک دخترم جای شما شرم کردم

کم‌مونده درباره خاطره شب اول خوابیدن کنار شوهرهم تعریف کنید