2777
2789
عنوان

داستان پریودیه اولم ...بیاید بخونین خریت منو خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2582 بازدید | 166 پست
منظورم همون تو محاسبات اعمال هست میگن خدا مهربونتر محاسبه میکنه.  تو اگه خوب باشی میشی یکی از ...

یعنی ما حوریه مردای دیگه میشیم؟؟  یعنی اگه من اینجا ازدوااج کنم اون دنیا بازم ب شوهر بهشتی میدن؟؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مامانت رو میبینی؟

اون موق ۴ سال نذاشتن ببینمش تا ی روز زدم بیرون اومدم پیش مامانم ۳ سال پیشش زندگی کردم الانم ک ازدواج کردم اره مامانم فرشتس بابامو دیگه نمیبینم ازش متنفرم

یه روز همه کسایی که باورت نداشتن برای دیگران تعریف میکنن که چطور باهات آشنا شدن🤗

من خیلی گریه کردم چون قدم کوتاه بود شنیده بودم بعدش دیگ قد نمیکشم ک همینطور هم شد 😔لعنت ب اون روز من دلم خون بود و ابجیام و مامانم بهم تبریک میگفتن و مبارکه خانوم شدی ...هیییی

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
خلاه دوران سختی بود تو شهر ما این چیزا رو تو راهنمایی اموزش میدن کتابشم هست تازه ولی باید فکری به اب ...

اره چون پریود خیلی سنش اومده پایین 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
میدونی اشتباه بعضیا اینه مثل جاریم ( میگه نههه نگین ب بچه ها این چیزارو بچه چشم گوشش باز میشه ) اخه ...

به نظر من از بچگی باید به پسرو دختر این موضوع و کاملا علمی توضیح بدن 

تا دخترا دیگه از پریودیشون خجالت نکشن پسرا هم به خودشون اجازه ندن جک بسازنو مسخره کنن

فکر نمیکنی تو سایت پر اقاست

آقاهای توی سایت خواهر مادرشون پریود نمیشن؟همسراشون پریود نمیشن؟دختراشون پریود نمیشن؟؟؟

پریود شدن ننگ و عاره یا بحث پریود تحریک کنندس که نگران آقاهای سایت شدی

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    
یعنی ما حوریه مردای دیگه میشیم؟؟   یعنی اگه من اینجا ازدوااج کنم اون دنیا بازم ب شوهر بهشتی می ...

نه،تا جایی که من شنیدم و خوندم حوری ها پایبن تر از زنهای بهشتی هستن،زنهای بهشتی مقامشون خیلی بالاتر از حوریهاست