2777
2789
عنوان

داستان پریودیه اولم ...بیاید بخونین خریت منو خخخ

| مشاهده متن کامل بحث + 2582 بازدید | 166 پست
چقدر زشته این خاطره هاتون خب اقا داخل سایت هست بعد میگید اقا نیاد بخونه خوب میدونید مردا درباره این ...

عزیزم الان دیگه عهد بوق نیست مردا و پسرا خودشون از شما هم بهتر میدونند

بعدشم اینجا سایت بارداری و زنان ما نمیتونیم حرفامون رو بخاطر چهارتا مرد پنهان کنیم 

این تاپیکا خیلی از تاپیک های خیانت و خواهرشوهر و مادرشوهر بهتر و مفید تره کسایی که مخالفن هم میتونن برن بیرون زنجیر که نبستن بهشون

بعدشم اقایون باید راجب این چیزا اطلاع داشته باشن که یاد بگیرن با همسر یا دختر اینده شون توی این دوره ی پریودی چجوری رفتار کنن

و در اخر هم هیچ وقت نباید از این چیز طبیعی بدن مون که تا ۵۰ _ ۶۰ سالگی همراه ما هست و برامون مفیده خجالت بکشیم هیییچ وقت 

ربطی به ایران نداره خوانواده ها و مشاور ها و معلم ها باید به این فکر باشن که به دختر هاتوضیح بدن

بابا جو مسخره ایران باعث شده همینایی که شما میگی دختر پسرارو اگاه نکنن دیگه

وقتی تو مدرسه ها اموزشش اجباری نیست معلومه زیر سر کیه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چیز زیادی نمیدونستماول راهنمایی بودم  ایام اعتکاف بود با خالم که ۳سال ازم بزرگتره و دوستاش مبخواستیم بریم اعتکاف شب وسایلمامو جم کردم صبح بریم مسجد جامع شهرمون صب پاشدم رفتم دستشویی دیدم بله لک شده لباسم وای خاک تو سر من یادم میوفته میوام جر بدم خودمو شورتمو درآورده بودم انداخته بودم تو حیاط ععععععععععر میزدم مامانم نمیدونست چکار کنه 

و تو چه میدانی 🔮
عزیزمن بحث اطلاع نیس در ضمن پدر که نباید به دختر بگه ..کلا زشته همچین چیزی با جزییات نوشته بشه من خو ...

این اشتباه خانوماست که پریودیو با شب زفاف مقایسه میکنن...پریودیو نمیگن چشم گوش دخترشون وا نشه

عزیزم الان دیگه عهد بوق نیست مردا و پسرا خودشون از شما هم بهتر میدونند بعدشم اینجا سایت بارداری و ز ...

خوبه خودت اول میگی اقایون میدونن بعد میگی اطلاع داشته باشن؟؟؟

واقعا زشته 

مگه مردای ایران انقدر جنبه دارن؟به چشمم دیدم یه خانوم تو سایت گفته موهام بلندا عکس موهاشو گزاشته اقاعه هزار تا تاپیک زده که جووووون اووووف به موهات 

چقدر زشته این خاطره هاتون خب اقا داخل سایت هست بعد میگید اقا نیاد بخونه خوب میدونید مردا درباره این ...

یک آقا لازمه که در مورد پریود آگاهی لازم رو داشته باشه تا به موقعش مادرش،همسرش ،خواهرش و دخترش رو درک کنه، نمیگم واجبه این خاطرات رو بخونن ولی در کل چیز شرم آوری نیست که نگران باشیم کسی ببینه، یک پدر باید بدونه موقع پریود دخترش چه طور باهاش برخورد کنه یا نه؟ یا یک مرد با همسرش یا یک پسر با مادر و خواهرش؟ به هر حال اکثر خانمها در این زمانها هم از لحاظ جسمی هم از لحاظ روحی آسیب پذیرترن،ما زنها رو از دنیای مردها و مردها رو از دنیای زنها دور میکنیم و اجازه ی هیچ شناختی بهشون نمیدیم و بعد میشینیم غصه میخوریم که چرا شوهرامون درکمون نمیکنن؟ چرا مردها مارو نمیفهمن؟ و از اونطرف هم آقایون همین احساس رو دارن که ما زنها اونها رو درک نمیکنیم و نمیفهمیم

ارع،دوستش ترسوندع بودش البته اون بیچارم اطلاع نداشت فکر میکرد مثل بکارت خون بیاد قبل ازدواج بی آبروی ...

وای چه وحشتناک 😓😓😓

باورش خیلی برام سخته یه بچه‌ی کوچیک با چاقو خودکشی کنه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

عزیزمن بحث اطلاع نیس در ضمن پدر که نباید به دختر بگه ..کلا زشته همچین چیزی با جزییات نوشته بشه من خو ...

اگه یه دختر مادر نداشت کی باید آگاهش کنه؟؟؟

فهم این قضیه سخت نیس شما داری مقاومت میکنی

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزارتر    

من قصد بدی نداشتم اینارو گفتم که درس عبرتی بشه برای خانومایی که پریودی برای دختراشون نمگین که چشمو گوششون وا نشه والا بخدا  این چیزیه که هکیشه هست تا نصف عمرمون چرا باید ازش خجالت بکشیم اقایونم باید نسبت به دختراشون اگاه بشن و با خانومشون مشورت کنن به فرزندشون اموزش بده

منظورم از اطلاع داشتن اینه که چجوری با یه خانم توی این دوره رفتار کنن و درک کنند ببین من نمیدونم ای ...

اولا که من کاملا به تساوی حقوق زن و مرد اعتقاد دارم و اون طرز فکرو ندارم ک حجاب و تحریک 

موضوع چیز دیگه ای هست که اصلا حوصله بحث و توضیح ندارم درهرحال شاید توانایی اینو ندارم اصل مطلبو درست برسونم 

به جنبه ی نداشته اقایون این سایت مربوطه که اونم دیگه اصراری نیست اصلا به من چه هربار اومدم تواین سایت پشیمون شدم که بااین ملت شدیم ۸۰و...روز برشماخوش