2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست
تو عقدنامه با شاهد و محضري قيد و شرط بزاريد كه تا زمانيكه كه پدرتون زنده هستن فقط همراه و همسرش باشه ...

ساده نیس زیرک کم حرف و شیطون هست از زیر زبونیشم دراوردم . ولی قانونی نیس کسیو از ارث محروم کرد داداشمم نمیزاره حقشو بدم

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
پس براش زن بگیر، بزار تو این سن  با آرامش باشه، ولی اگه بقیه خیلی دل نگران هستن، قبل ازدواج باه ...

شوهرم گفت بگو مال من برای اون خانمه بنویس بده دست خواهرو برادرات ... یا اگر نمیخواهی دخالت نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بیا مادر شوهر منو بگیر زشتم هس ارثیه نمیخواد خودشم کلی طلا اینا داره نصف خونه هم ب نامشه خیلیم تیپ میزنه همیشه دستا حنا موها حنا طلا هم میندازه از بالا تا پایین خلاصه زن زندگیه

ساده نیس زیرک کم حرف و شیطون هست از زیر زبونیشم دراوردم . ولی قانونی نیس کسیو از ارث محروم کرد داداش ...

بنظرم اول با يه حقوقدان يا وكيل مشورت كنيد تا حق و حقوق قانونيش معلوم بشه وقتي سفت ومحكم جلو بريد هم خونوادتون راضي ميشن و هم پدرت مشكلش حل ميشه اون خانومه هم به يه سرپناهي ميرسه بالاخره اونم بايد سن بالا باشه ديگه 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
اسی بیا مادر شوهر منو بگیر زشتم هس ارثیه نمیخواد خودشم کلی طلا اینا داره نصف خونه هم ب نامشه خیلیم ت ...

جدی . اخه بابام چاق و سفید میخواد هست ؟😅

برام جالبه ..شما چرافک میکنید باباتون زودتر از زنش میمیره؟؟مگه رو سن خدا جون ادما میگیره ؟؟..شاید اصلا زنه زودتر مرد ...پدرتون باید اول و اخر ازدواج کنه 

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست 🤲ان شاءالله تیکرم واقعی میشه.یا حسین..یا الله🤰🤰🤰🤲🤲🤲
اره اجیمم‌گفت . گفت الان ۱ مشکل بیاد ۱۰۰۰ مشکل! چکار کنم؟

پدرت مسنه دیگه ..خودتون یه کم بهش برسید.ان شاا..که طول عمر داشته باشن ولی زن گرفتن واسه این سن وسال بجز دردسر چیزی نداره.وقطعا خانومی که راضی به مرد 82ساله هست هدفش فقطططط پوله .

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

بهتره با یه وکیل خبره بحرفین کاغذها رو اون تنظیم کنه بعدم حقوق بهش برسه یه چیزیم صلح عمره بابات براش کنه خدا نکرده بعد مرگش بهش برسه یام از یک سوم اموالش که می تونه وصیت کنه قبل مرگش با یه مقدار از اون یک سوم رو وصیت کنه و تمام بلاخره وکیل های خبره مخصوصا وکیلی که قاضی بازنشسته هست عالیه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
بنظرم اول با يه حقوقدان يا وكيل مشورت كنيد تا حق و حقوق قانونيش معلوم بشه وقتي سفت ومحكم جلو بريد هم ...

همه اینها را کردم گفت دو راه داره یک صلح خیاری دو بخشش اموال قبل فوت اما من دلم نمیاد اینهارو بهش بگم هیچکدوم دلمون نمیاد 

اخه بچه ها رو که نمیتونی از هم جدا کنی 3 تاشونو میدی به اون؟ بعد اخه مامانشونو نمیخوان؟دلت تنگ نمیش ...

همین الان دارم با گریه مینویسم دارم دیوانه میشم . نمیشه از هم جداشون کنم . اره هر ۳ رو بهش میدم .حق ملاقات میگیرم . بچه ها  دیوانش کردن ولی کوتاه نمیاد 

شوهرم گفت بگو مال من برای اون خانمه بنویس بده دست خواهرو برادرات ... یا اگر نمیخواهی دخالت نکن

اره اینم فکر خوبیه، ولی شاید اون بنده خدا همچین فکرایی نداشته باشه، می تونی با پدرت این مشکل مطرح کنی شاید ایشون بهتر بتونه مشکل حل کنه، مثلا وصیت نامه بنویسه، بزار پیش خودت، 

بهتره با یه وکیل خبره بحرفین کاغذها رو اون تنظیم کنه بعدم حقوق بهش برسه یه چیزیم صلح عمره بابات براش ...

فدات صحبت کردم گفت یا صلح خیاری یا بخشش اموال فک نکنم قبول کنه میترسه بی وفایی دیده از بچه هلش اصلا اونم بکنه یکی دربیاد بگه مالمو میخوام بفروشه بندازش خونه سالمندان ! من نمیتونم بیارم خونمون پیش شوهرم معذبه خودش قده اصلا نمیاد