2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست
پدربزرگ منم متولد۱۳۲۰ و هفته گذشته داماد شد متاسفانه خانومه فقط دنبال پوله 🙄

اره اجیمم‌گفت . گفت الان ۱ مشکل بیاد ۱۰۰۰ مشکل! چکار کنم؟

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!

پدرت به همدم و مونس احتیاج داره. اموالش هم مال خودشه کسی نباید براش تعیین تکلیف کنه. تو ظلمی که برادرت داره به پدرت میکنه شریک نشو. بعد که خدای ناکرده پدرت به رحمت خدا رفت پشیمون میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نه! ولی داره یه چیزایی

ببین مام این مشکلو داشتیم اگه پدرتون حقوق داره  بزنه ب اسم زنه بعد زنه محضری کاغذ بده ک ارثیه نمیخوام اون برای زنه هم بهتره همیشه براش ی پشتیبانه بعد حواستون باشه زنای روستایی از شهریا بدترن ی زنه بود قرص های پیرمرده رو جا ب جا میداد تا بمیره مرده داشت کور میشد بچه هاش خوبه زود فهمیدن

خوب بالاخره هر زنی بخواد بگیره، ازش ارث میبره ولی اگه بقیه خواهر برادرات با این خانم موافق نیستن، بگ ...

با خانم مشکلی نیس اونها ندیدن ولی میگن بابا نباید عروسی بکنه . واقعا باید نبایدشو من و اونها نباید تایین کنیم اون حقشه ،، نه؟

اره اجیمم‌گفت . گفت الان ۱ مشکل بیاد ۱۰۰۰ مشکل! چکار کنم؟

من ۹ ساله ک مادربزرگم فوت شده و حالا قسمت شد داماد بشه

یه زن مطمئن پیدا کنین خیلیا دنبال پول نیستن . بنظر من پدرتونو داماد کنید تنهایی خیلی بده

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

ببین مام این مشکلو داشتیم اگه پدرتون حقوق داره  بزنه ب اسم زنه بعد زنه محضری کاغذ بده ک ارثیه ن ...

واقعا؟ اینم هستش راست میگید مرسی. ولی پرسیدم از شورا حل اختلاف چنین کاغذی قانونی نیس یا صلح خیاری یا تقسیم اموال که من بمیرمم به بابام نمیگم اینو😔

خیلی جالبه جنس زنا!همیشه توتاپیکا دم از سندخونه و ماشین و طلا میزدن ک باید خانم داشته باشه!زن اولم بودتازه!الان این خانم زن دومه و مطمعنا همسرش قبل اون فوت میشه بعدمیگن نه پرتوقعه فلانه!من هررررجادیدم زن دوم ک شدن ملکی ب اسمشون زدن ،طلا و مهریه هم مثل بقیه!شهری و روستایی و جوان و پیر هم نداره

زن بگیر براش توی همین زنده بودن پدرتون ارثو تفسیم کنید کامل و مشخص کنید میگن تو زنده بودن مساویه ه ...

ن اشتباه محضه من پدربزرگ همسر این کارو کرد بچه هاش ولش کرده بودن ب امان خدا اشتباه اشتباه 

این کارو هیچ وقت نکنید هیچ وقت

منم همینو میگم ولی شوهرم میگه برادرات دست از سرت برنمیدارن و فامیل میگه کفن مادره خشک نشد و چه دل سن ...

چون اون یکی خواهر برادرات به فکر پدرت نیستن و به قول شما یه بار نیومدن سرویس اونجا رو بشورن یه بار نیومدن خونشو مرتب بکنند. واقعا نمیگن یه پیرمرد 80 ساله چیکار میکنه چی میخوره چی میپوشه ؟