2777
2789
عنوان

بابام مبخواد زن بگیره!

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 192 پست
همین الان دارم با گریه مینویسم دارم دیوانه میشم . نمیشه از هم جداشون کنم . اره هر ۳ رو بهش میدم .حق ...

ای کاش ندیشون به اون مامان بابات نمیتونن نگهشون دار بری خونه اونا؟؟؟

بچه ها گناه دارن 

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرت مسنه دیگه ..خودتون یه کم بهش برسید.ان شاا..که طول عمر داشته باشن ولی زن گرفتن واسه این سن وسال ...

عزیزم پدرش زن می خواد زن و گرنه از اون همه اموال می تونه یه نوکر بگیره حتما نیاز جنسی داره چرا نباید ازدواج کنه کسی که مال و اموال داره حق زندگی و ازدواج نداره چون همه چشم به اموالش دوختن خدایا ما به کجا میریم 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
تو ۰یکار میکنی دلت میاد...حرصم گرفته از شوهرت...پ اینکه دوست داشت چش شده

خدا زده پس سرش دیوانه شده  نمیدونم اون همه دوس داشتنش چی شد . بخدا دارم دیوانه میشم همین الانشم گریه . دیگه کل تلاشمو کردم برگرده بخدا به غلط کردنم افتادم ولی دیگه فایده نداره بزار سرش به سنگ بخوره

خوب اخه کم پولی هم نیس منکه میگم عیب نداره ولی اونها ولم نمیکنن بعدا .!

عزیزم شما خیر هر دو طرف رو میخاین ولی اونا ظاهرا طمعشون زیاده. بذار خودشون یه فکری بکنن شما بعدا مقصر نشی. الانم بارداری اعصاب خودتو بهم نریز 

زن_علیه_زن#  

این شعارا چیه میدین؟ نشستین راحت سر زندگیاتون الکی حرف میزنین. اگه مثل من زجر کشیده بودی کارت به روانپزشک و قرص رسیده بود هشتگ نمیزدی اینجا!! 

من تجربمو گفتم یه واقعیتم هست استارتر خواه پند گیره خواه ملال✋

اره اینم فکر خوبیه، ولی شاید اون بنده خدا همچین فکرایی نداشته باشه، می تونی با پدرت این مشکل مطرح کن ...

بابای من دلش قد یه جوجه گنجیشکه کی دلم میاد بگم چرا بچه های... ننیزارن برات زن بگیرم 

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
روستایی نه😑😑😑 هم بابابزرگم هم بابام بعد از فوت زناشون زن روستایی گرفتن که مثلا ساده باشه و چیزی ن ...

آره خب، آخه زن روستایی میارن که بعدا راحت حقشو بخورن. البته منظورم خانواده شما نیست. ولی طبیعیه اونم  توقعاتش به اندازه بقیه زنهاس

عزیزم شما خیر هر دو طرف رو میخاین ولی اونا ظاهرا طمعشون زیاده. بذار خودشون یه فکری بکنن شما بعدا مقص ...

شوهرمم همینو میگه میگه بنویس مالمو بخشیدم به اون خانمه بده برادرت و خلاص.

اقلا اگر طوریش شد عذاب وجدان نمیگیری

همیشه،از قوی ترین بهونه ات، قوی تر باش!
فدات صحبت کردم گفت یا صلح خیاری یا بخشش اموال فک نکنم قبول کنه میترسه بی وفایی دیده از بچه هلش اصلا ...

والله چی بگم ولی خدا به خودم ادم بده مال و ثروت رو که بی منت باشه و چون زحمت کشیده به دست اورده حدر نمی ده 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا