2777
2789
عنوان

خيانت شوهر

1618 بازدید | 63 پست

من ١ ماه نيم رفتم خونه بابام اينا واسه دكتر قبل بارداري كه سنگ كليه دارم بايد اون دفع شه 

فهميدم رمزشو عوض كرده شوهرم واسه  همين شك كردم گوشيش چك كردم موبايلش ايفونه قبلا بدون بفهمه من تاچ انگشتمو سيو كردم اگه ٢٠ بارم عوش كنه رمزشو باز ميتونم باز كنم خلاصه ديدم تو ت ل گرام ٢ تا دختر بلاك كرده يكي عكس يه زن با پسر ١٠ ساله بود يكي عكس گل اينا گذاشته بود معلوم بود دختره 

نميدونم به روش بيارم چيكا كنم ؟! گفتم بزار بينم اين مدت باز چيز مشكوك ديدم ديگه بهش بگم 

بعضي روزا مياد تو ذهنم نميدونم واقعا چيكا كنم ؟! من خودم از نظر قيافه تيپ خوشگلي كم ندارم خيلي ميرسم به خودم نمخوام تعريف كنم فقط گفتم كه باز يه سريا ميان ميگن به خودت برس 

خلاصه همش شك دارم ديگه ميره سر كار مياد 

بابام بهم گفت چرا شوهرتو تنها ميزاري امدي يك ماه موندي اينجا برو سر زندگيت گفتم واسه دكتر گفت زودتر دكتراتو برو و برو الان ميفهم منظور حرفش چيه ؟! 

اما واقعا درسته تا تنها بزاريم مرد بره دنبال كثافط كاري !!! 

تو مسيج دوستش بهش گفته بود اره حاجي با ماشين داره چند تايي ميزني شوهرم دو جواب گفته بود به رفيقش اره يه ٧،٨ تايي زدم  ولي خانم اخر هفته مياد !!!! 

واقعا يعني چي ؟! 

hair coloris ~ hair keratin 

ازهرچی مرده خیانتکاره متنفرم بیدمم😯

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرتو درگیر نکن عزیزم استرس بده برات.مستقیم ازش بپرس.قسمش بده ک انکار نکنه.چون مردا خدای انکارن

چجوري واقعا به روش بيارم با خوبي بگم باز ميترسم روش باز شه 

لطفا اگر همسرت میخواد همینطور رگباری خیانت کنه بهتره که پای یک طفل معصوم رو به این دنیا باز  نکنی . بعد هم مردی که به عهدی که بسته بخاطر یک ماه نبودن همسرش پشت پا بزنه و خیانت کنه قابل اعتماد و قابل زندگی نیست

احتمالا یه کارایی میکنه دخترخوب مگه هرکیو تنها بذاری باید بره دنبال کثافت کاری فعلا حرفی نزن اخر هفته هم بگو نمیام بعد خودت شب با تاکسی برو تا مچشو بگیری احتمالا میخواسته واسه اخر هفته برنامی بریزه

مگه خونه پدر و مادرت شهر دیگه ای هست که بابت دکتر و... رفتی اونجا؟ نمیگم بد کاری کردیآ در کل سوال وا ...

اره شهر ديگه هستن رفتم با دفترچه خواهرم برم 

احتمالا یه کارایی میکنه دخترخوب مگه هرکیو تنها بذاری باید بره دنبال کثافت کاری فعلا حرفی نزن اخر هفت ...

ديگه امدم گذشته واسه  اوايل مرداد بود اين موضوع عزيزم