2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بدم اومده ازش خیلی با عین صبوری تیکه های بدی میندازه میگه پول عقدت رو باید به من میگفتی میخوای ...

اینجاشو حق با شوهرته

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
وای چقد رو مخه.چرا جدانمیشی ازش شما ک نامزدین..اصلا دوره نانزدی واسه شناختنه حالا ک شناختیش جداشو ای ...

دوس دارم جدا بشم ولی نمیتونم جدا بشم بدتر از این ور فشار بهم میارن ولی دیگه مثل فبل شور و شوق ندارم گفت عروسی نمیگیرم

بهش میگم میگه توقع بالاس در صورتی که تا حالا برای من یه تیکه طلا نخریده یا یه چیزی که طلا نباشه ولی ...

بنظرم پیرمیشی بخدا این دیگه کیه خب زنشی وظیفشه برات طلابخره خرجت کنه خب شوهرته ازش توقع داری چ مردایی پیدامیشن مشاورببرش اگه نمیادهم بزن شتکش کن با یه بزرگترمشورت کن بخداحسرت خیلی چیزارو میکشی

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
😂😂😂ارهههه.عصن بی دلیل بدم مباد ازش میبینمش تنفر رو حس میکنم تو وجودم

آخی‌ طفلی، 

ویاره‌ دیگه‌ کاریش نمیشه‌ کرد‌ ، فقط حواست باشه‌ جلوش‌ تابلو عوق نزنی ناراحت شه😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
میگه تلوزیون خریدم بعد برای بچه ی فامیلش دنبال یه ماشین میگرده من بهش بگم یا میگه اینجا گرونه اونجا ...

خب تشویقش کن تشکر کن بگو ممنون چه اشکالی داره 

خیلی باهات موافق نیستم اسی ،

اصلا دیگه بهش پیام میدم همش با ناز جواب میده منم دیگه کاری بهش ندارم ادم سال اول برای زنش کفش میخره؟

خودش و خیلی بالا گرفته واست،تو فکر گربه دم حجله کشتنه،فکرش عهد بوقیه،ن عزیزم حق با توئه،ارزش واست قائل نشده

اینجاشو حق با شوهرته

خودش چیزی رو با من مشورت نمیکنه من ازش معذرت خواهی کردم ولی بعدش رف لباس های کوچولو خرید چون خودمو نبرد خرید یلدا بعد گفت من تخصص ندارم گفتم خب میتونستی منو ببری که لباس ها اندازم باشه

بنظرم پیرمیشی بخدا این دیگه کیه خب زنشی وظیفشه برات طلابخره خرجت کنه خب شوهرته ازش توقع داری چ مردای ...

اخه زور میگه میگه اون چیزی انتخاب کن که در حد جیب منه خب از جیبت برای بچها چرت و پرت نخر ب علایق زنت برس

دوس دارم جدا بشم ولی نمیتونم جدا بشم بدتر از این ور فشار بهم میارن ولی دیگه مثل فبل شور و شوق ندارم ...

بخاطر کرونا نباید هم عروسی بگیری 

اگه دوسش نداری که مسأله اش جداست ولی اینا که گفتی دلیل محکمی برای جدایی نیست هر کی یه اخلاقهایی داره دیگه با توجه به چیزایی که گفتی میگم هاا....وگرنه ممکنه همسرت یه مدلایی باشه که نتونی اینحا بگی که اینجا حق با شماست

خودش چیزی رو با من مشورت نمیکنه من ازش معذرت خواهی کردم ولی بعدش رف لباس های کوچولو خرید چون خودمو ن ...

بینتون عشق و محبت هست؟؟؟؟