2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 47 پست
بخاطر کرونا نباید هم عروسی بگیری  اگه دوسش نداری که مسأله اش جداست ولی اینا که گفتی دلیل مح ...

الان ما عروسی نمیگیریم ما عقدیم حدود هشت ماهه خیلی گیر میده. به من میگه مریض چون غر میزنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر کرونا نباید هم عروسی بگیری  اگه دوسش نداری که مسأله اش جداست ولی اینا که گفتی دلیل مح ...

عیدا اصلا دوست نداره کادو خوب بخره و یا با اجبار برای روز زن من بهش گفتم عیده میای خونمون حتی برام کادو هم نخریده بود من سال اول عقدم بودم

بینتون عشق و محبت هست؟؟؟؟

میگه روز تولد منو به قمری تبریک نگفتی در صورتی که من به شمسی گفته بودم و خود روز تولدش زن یکی رو تو سر من میزنه میگه با کارکرد خودش رفته ماشین خریده 

اخه زور میگه میگه اون چیزی انتخاب کن که در حد جیب منه خب از جیبت برای بچها چرت و پرت نخر ب علایق زنت ...

والاه اولویت باید توباشی ن بقیه باید بیشترازهمه به زنش برسه ن بقیه

درموردعروسی هم زیادسخت نگیرچون خودمم احتمالاعروسی نمیگرم بخاطرکرونا حالاخوبه همسرت خونه خریده جای عروسی مال من همونم نمیکیره باخونواده شوهرم زندکی میکنم ولی درعوض طلاخیلی زیادخریده 

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
من دیگه علاقه بهش ندارم خیلی جاها انگار کنار یه ادم ساکت و بی احساسم

خب اگه علاقه نداری ازش جدا شو 

من همسرمو دوست داشتم از اولش و بخاطرش خیلی جاها کوتاه اومدم الان 19 سال از اشناییمون میگذره نتیجه ی گذشتهامو دارم میبینم البته الان سالهاست که نتیجه شو دیدم ،پس بیدلیل ادم زندگی بهم نمیرنه ،رندگی بهم زدن خیلی آسونه از دست همه برمیاد این زندگی ساختنه که کار هرکسی نیست

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
میگه روز تولد منو به قمری تبریک نگفتی در صورتی که من به شمسی گفته بودم و خود روز تولدش زن یکی رو تو ...

سالی که نکوست از بهارش پیداست ،مگه از اول نمیدونسته شاغل نیستی

والاه اولویت باید توباشی ن بقیه باید بیشترازهمه به زنش برسه ن بقیه درموردعروسی هم زیادسخت نگیرچو ...

یه مدل عجیبیه خیلی لج ادمو درمیاره به غیر از حلقه هیچی نخرید بعد رفت ماشین خرید گفت پول نداشتم و اینکه همش میگه طلا گرونه نمیشه طلا خرید ولی نمیخواد بخره رفتیم دم لوازم ارایشی یه رژ. و مداد خرید گفت خب خریدای این هفته رو کردی

خب اگه علاقه نداری ازش جدا شو  من همسرمو دوست داشتم از اولش و بخاطرش خیلی جاها کوتاه اومدم الا ...

برای بقیه خیلی کارها میکنه من چادری بودم چادرمو دراوردم بعد همش گفت بقیه حرف درمیارن بعد دید من نمیپوشم گفت من خودم دوشت دارم دنبال حرف بقیش

اسی یه چیزی بهت بگم ....مشخصه شوهرت با جنم و با عرضه ست هم خونه خریده هم فکر دو دوتا چهار تاس 

یکم بیشتر رو ویژگی های مثبتش تمرکز کن البته اگه ته قلبت دوسش داری....فکر میکنی از این جدا شی نفر بعدی که میاد تو زندگیت یه ادم کامله ..نه ..ابدا 

پس خیلی دقت کن و بیخودی سر چیزای کوچیک اسم مطلقه رو خودت نزار ....بنظر من مرد چشم پاک باشه معتاد نباشه خسیس نباشه دزد و.... میشه باهاش کنار اومد و باهاش زندگی کرد این نظر من بود حالا خود دانی

یه مدل عجیبیه خیلی لج ادمو درمیاره به غیر از حلقه هیچی نخرید بعد رفت ماشین خرید گفت پول نداشتم و این ...

خب عزیزم خودت بهش یاد بده شاید نمیدونه منم همین اخلاقای همسرشمارو داشتم شوهرم عوضم کرد بخدا توم سعی کن اونو عوض کنی هرچی دوس داری بخر یذار غربزنه بذارتیکه بنداره بعداز یه مدت عادت میکنه وخوشحال هم میشه یادش بده بهت کادو بده یادش بده سوپرایزت کنه براش انجام بده و توحرفات بهش لفهمون که توم دوس داری برات ازاین کارابکنه

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋

یجورایی مث شوهر منه البته شوهرمم خفیف اینه 

این چیزا میگذره شوهرت عوض نمیشه ولی بهتر میشه 

من قبلا خیلی براش کادو اینا میگرفتم اون نه 

مثلا اولین تولدم برام یه بلوز کاموای تو خونه ای گرفته بود 😕

بعدنا بهش گفتم من تو مناسبتا توقع دارم کادوی خوب بگیرم نه معمولی 

بعدنا بهتر شد و الانم نمیترکونه ولی مثلا تولد طلا میگیره و دسته گل 

پیشرفت کرده 😂 ‌

خواسته هاتو. با سیاست در گوشش بگو همیشه