2777
2789
عنوان

اونایی که تو سن کم ازدواج کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 165 پست

منم اواخر ۱۶ عقد کردم الانم ۱۷ ام سعی کن خودتو درگیر ازدواج نکنی حالا حالاها

درستو بخون بچگیتو بکن..تفریح کن 

ازدواج کنی همه فکرت مشغول میشه..ازدواج ینی مسئولیت گرفتن..

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

خواهر من ۱۶ سالگی به میل و رغبت خودش ازدواج کرد، بعد از اون ماها درس خوندیم و شاعل شدیم بعد ازدواج کردبم. هنوزم که ۲۲ سال از ازدواجش میگذره به پدر مادرم میگه من بچه بودم عقلم نرسید شماها چرا اجازه دادین اون موقع ازدواج کنم؟!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو 22.23 ازدواج کردم 😐 بعنوان کسیکه توسن کم ازدواج کرده اومده تاپیکت 😐حالا تو میخوای 16 ازدواج کنی؟ 

واقعا این همون چیزیه که میخوای؟ 16 سالگی بری خونه ی خودت با کلی مسئولیت و.. 

یکم جوونی کن دختر. لااقل دیپلمتو بگیر. دانشگاه برو

دانشگاه کلی طرز فکر رو تغییر میده. بعدش میفهمی از زندگی چی میخوای. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

قابل توجه کسایی که میگن درس و شاغل استارتر عزیز من خودم تو سن 17 سالگی ازدواج کردم الان 20 ساله هستم الحمدالله شاکر خدا هستم و دارم درس میخونم و اتفاقا شاغل هم هستم و ازدواجمم سنتی بود اگر موقعیت خوبی هست به حرف مادر گوش کن دختر دلش بسیار ظریف قول میدم زود دل بسپاری 

بچگی کن  5 سال بعد از ازدواجت میفهمی چی اشتباهی کردی

نه چرا اشتباه؟؟ من ده سالگی ازدواج کردم الانم بعد از چندین سال خوشبختترین زن دنیام. فوق دکترامو امسال گرفتم چند تا کرسی تدریسم تو دانشگاه استنفورد بهم پیشنهاد شده. عاخایی هم تشنه منه همش دورم میگرده. عقلمم اون موقع از یه زن 30 ساله بیشتر بود.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ازدواج تو سن کم اصلا خوب نیس آدم هنوز تا 25 سالگی جا داره بچگیو جوونی کنه مجردیو تجربه کنه بعد ازدواج کنه  چون آدم خسته میشه از زندگی پیش مشاور هم بری بهتره

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 

آخه ١٦سالگي خيليي سن كميه واسه ازدواج   الان يك فكري داري، ٢٠سالت بشه يك هدف .ديگه ٢٤بازم يك ديد ديگه. اول بايد خودتو خوب بشناسي بدوني چي از زندگي ميخواي بعد ازدواج كني چون ازدواج پيچيده اس خاله بازي نيست مسئوليت داره ..من خودم 26ازدواج كردم گفتم كاش ٣٠ سالگي ازدواج ميكردم

ولي باز خودت بهتر ميدوني خودتو بيشتر ميشناسي

من فعلا فقط فکر کنکورم همش مامانم اصرار میکنه

بری دانشگاه دیدت زمین تا اسمون با الانت متفاوت میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

برو دانشگاه درستو بخون و شاغل شو بعدا. شوهر چیز عجیبی نیست که بخوای عجله کنی واس ازدواج. من ۱۹ سالگی عقد کردم الان پشیمونم از زود ازدواج کردنم. دستم عین گداها پیشش درازه همش. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....