سلام...میگم من16سالمه از13سالگی یه خواستگار سمج داشتم که هنوز سفت و سخت منو میخاد خودشم24سال اینا هست راستش زیاد همچینم عاشقش نیستماا ولی مامانم میگه اهل دود دم نیست باخداستو فلان...خلاصه کسی هست بین دوستان تجربه ازدواج تو سن کم رو داشته باشه؟؟بدجوری تو دوراهیم😐مامانم میکه خیلی پسر خوبیه پسر خوب کم پیدا میشه مثل این موندم چیکار کنم😢😢بحث یه عمر زندگیه 😣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزیو ک الان دوست داری دوسال دیگه ک ۱۸ سالت بشه حالت ازش بهم میخوره
چون ملاک ها و افکارت کاملا تغییر میکنه
مگر اینکه طرف واااقعا خوب باشه
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
وااای ترو خدا اینکارو نکن خیلی پشیمون میشی هنو سنی نداری من 13 سالگی ازدواج کردم هر دقیقه و هر ثانیه خودمو وخانواده وفحش کش میکنم نه این که شوهرم بد باشه و اینا نه فقط بچه گی نکردم به خدا مسوولیت زندگی کمر آدمو میشکنه
وزن فعلی ۶۲ وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
بذار ۱۸ سالت بشه ، مدرسه ات تموم شه ، به خدا هر چقدر هم خوب باشه نباید زیر ۱۸ سال ازدواج کنی ، من خودمو با یه سال پیشم مقایسه میکنم میبینم چقدر تغییر کردم و ملاکهام و ... عوض شدن ، الان هنوز کم سن هستی پس بذار سنت بره بالاتر و تجربه ت هم بیشتر بشه
من 20 ازدواج کردم و پشیمون نیستم چون برای من همون سن مناسب بود. حالا شما ببین برات این سن مناسبه یا نه و است واقعا نیاز به ازدواج داری الان یا صرفا بخاطر حرف های اطرافیانه؟
بعدم اخلاق و موقعیت اون آقا رو در نظر بگیر. اگه خیلی به نظرت خوب بود و حدود 80 درصد خواسته هات رو داشت میتونی روش فکر کنی.
اینم بگم کسی که تا الان صبر کرده حالا یکی دو سال دیگه هم صبر میکنه. به نظرم یکم به خودت زمان بده ببینی واقعا میل به ازدواجت از روی نیاز و بلوغ عقلیه یا از روی اصرار اطرافیان.