2777
2789
عنوان

کم بودن شیر

319 بازدید | 35 پست

سلام من یه نوزاد پسر یک ماهه دارم وزن موقع تولدش ۳کیلو وششصد بود توسه روزگی زردی داشت که به تشخیص دکتر بهش شیرخشک همراه شیرم دادم تا بره زردیش تو سه روزگی حدود ۲۵۰ گرم کم کرده بود بعد توی ۸ روزگی زردیش رفته بود تو ۱۲ روزگی وزنش سه و۷۰۰ بود که دکتر گفت وزنش خوبه وزردیش رفته وچون پی پی نمیکرد گفت شیرخشک رو قطع کنم تو یک ماهگی که بردیمش چکاپ وزنش سه و۹۰۰ بود دکتر گفت شیرت کمه یه هفته بهش شیرخشک نان یک بده بیارببینم وزن گرفته یانه اگه نگیره رفلاکس داره .من خیلی ناراحتم که بچم شیرخشکی شده عذاب وجدان دارم چون طبیعی به ونیا اومد وزن تولدشم خوب بود ازطرفی خودم حس میکنم شیرم کمه وقتی میدوشم قطره ای میاد گاهی ازبعضی سوراخای سینم حالت جهشی میاد بعضی وقتا حالت ورم داره سینم نمیدونم مجاری سینم بسته ست یا کمه شیرم .باشیردوشم نمیتونم دردش رو تحمل کنم بدوشم 

شادزی 

اصلا نمیدونم شیر خوب وزیاد یعنی چه جوری .سینم نسبت به قبل بزرگ شده ولی اینکه میگن شیر خیس میکنه لباس واینا رو من ندارم .حالا نمیدونم چه جوری بفهمم شیرم کمه یا مجاریش بسته ست 

شادزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیر . منم شیرم کم بود و دخترم شیرخشکی شد . البته از نظر روحی هم خودم زیاد تمایل به شیر دادن ندا ...

باز من ازلحاط روحی دلم میخواد شیرخودمو بخوره هی میگن بچه شیرمادر نخوره بدنش ضعیف میشه وهوشش میاد پایین عذاب وجدان دارم

شادزی 
بیخود عذاب وجدان نداشته باش خیلی از بچه ها هم شیر خشک میخورن هم شیر مادر

نمیدونم هی به صورتش نگاه میکنم میگم تقصیرمنه خوب وزن نگرفته چون میگن توسه ماه اول اگه خوب وزن نگیره بعدا دیگه رشدش کم میمونه

شادزی 

عزیزم 

سینتو بذار تا بچت میک بزنه هر چی بیشتر میک بزنه بیشتر شیرش میاد 

نگران وزن بچت هم نباش بالاخره یه موقع هایی وزن بچه کم و زیاد میشه، اگه میتونی هم شیر خشکم بذار فقط شبا بهش بده در طول روز بذار فقط شیر خودتو بخوره  

برای زیاد شدن شیرت هم اصلا استرس نداشته باش باید ببینی شیرت با چی زیاد میشه

پودرشیر افزای گالاکتومید خیلی خوبه

رازیانه دم کن بخور عالیه هم واسه شیر هم دل درد بچه

ابگوشت 

مایعات زیاد

خواب کافی