2777
2789
عنوان

اینجا کسی هس مثله من بی احساس باشه؟

5332 بازدید | 51 پست

بچه هاا من واقعا چیکار کنم همه بهم میگن چرا اینقد بی احساسی تلخی سردی مغروری در حالی هیشکدوم نیستم شایدم هستم نمیدونم ک

مثلا یکی پیام میده بیا بغلم من الان جواب اینو چی بدم ☹ به نظرم چندش میاد هر چی فک میکنم جوابی براش ندارم برمیگرده میگه چه بی احساسی

ینی کافیه یکی سلام و احوالپرسی کنه جیک ثانیه میگه چ بی احساسی وااا

چیکار کنم من😞 بخدا اونقد دختر میشناسم با زبون چیا ک تور نکردن من ی جمله ساده نمیتونم بگم😭😭😭😭😭

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

حتما لازم‌نیست موقع پیام دادن احساس داشته باشی😐

میتونی موقع اینکه بت میگن بیا بغلم یه عزیزم‌با یه استیکر قلب بدی 

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما لازم‌نیست موقع پیام دادن احساس داشته باشی😐 میتونی موقع اینکه بت میگن بیا بغلم یه عزیزم‌به یه ...

استیکر قلبو ک میفرستم انتظار دارن ی چیزی بگم 

احساسم داشته باشم اصلا نمیدونم چی بگم دیگه اونقد فک میکنم آخرش اینارو❤🤩🥰😘💛😍 میفرستم

😁😄😂 احتمالا ب منم بگن  آخه الان خدایی جواب بیا بغلم تو چت چیه؟

نمیدونم خیلی بدم میاد یا اینکه به من میگن چرا زنگ نمیزنی چرا پیام نمیدی، یا اینکه وقتی حرف یه دختریو میزنن من هیچ واکنشی ندارم البته همیشه رابطه هام ناموفق بوده

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

یه  کاربر اینجاهست میبینم توتاپیکا پست میذاره.یه بار یه چیزی گفت گفتم وای عزیزم مگه شماچندسالته؟ من همش فکرمیکردم خیلی سنتون بالاست.گفت چرااین فکرو کردی؟آخه نمیدونم چرا ولی خیلیا اینجا همینوبهم گفتن!!!

دردم از یار است و درمان نیز هم
استیکر قلبو ک میفرستم انتظار دارن ی چیزی بگم  احساسم داشته باشم اصلا نمیدونم چی بگم دیگه اونقد ...

منم تو پیام دادن اینطوریم دوس ندارم احساساتمو بروز بدم اصلا درصورتی که فوق العاده ادم حساس و احساسی هستم

به هم دیگه احترام بزاریم🙏 و همیشه یادمون باشه قضاوت فقط مال استا کریمه اگر کسی قضاوت کردیم دور گردون اینقدر میچرخه تا مارو تو موقعیت اون شخص قرار بده❤🙏
نمیدونم خیلی بدم میاد یا اینکه به من میگن چرا زنگ نمیزنی چرا پیام نمیدی، یا اینکه وقتی حرف یه دختریو ...

دقیقا منی دقیقااااا

منم موفق نبودم

یه  کاربر اینجاهست میبینم توتاپیکا پست میذاره.یه بار یه چیزی گفت گفتم وای عزیزم مگه شماچندسالته ...

آها خب؟

دقیقا منی دقیقااااا منم موفق نبودم

میدونی فکر میکنم بیا تو بغلم شروع حرفای +۱۸ باشه 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

من هم همینطورم اما بی رحم نیستم. مردم هر چی می خوان بگن. 

این افرادی که بهم می گفتن بی احساس اما خودشون خیلی بی رحم بودن مثلا حیوان آزار و این چیز ها. من فقط لبخند نمی زنم همیشه و اعصابشون خورد می شه. اون ها بی احساس های واقعی بودن.