2777
2789
عنوان

ی چیزی الان یادم اومد تعریف کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 48 پست
از وقتی اومدم غربت هر چی از خدا می خوام بهم میده ببین چه غم بزرگی داره

من خیلی زجرکشیدم ازدست شوهرم خونموکرده تو شیشه.هیچوقت تنهایی جایی نمیرم اصلا هم نرفتم فقط باخودش همسایه هادوماه یکبارم منونمیبینن ولی همسرم همیشه بهم شک داره باورم نداره بهم بختون میزنه حلالش نمیکنم هیچوقت 

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
من خیلی زجرکشیدم ازدست شوهرم خونموکرده تو شیشه.هیچوقت تنهایی جایی نمیرم اصلا هم نرفتم فقط باخودش همس ...

اخی عزیزم چرا؟ چی جوری اینهمخ راه دور اژدواج کردی؟ خوب ببحشید جدا شو چرا تحمل می کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم چرا؟ چی جوری اینهمخ راه دور اژدواج کردی؟ خوب ببحشید جدا شو چرا تحمل می کنی

با ی بچه میمیررم بدون اون .روزی هزاربار میگه طلاقت میدم پشتوانه ندارم بدون رضایت ازدواج کردم دوسدارم بمیرم توغریبی برم پیش خدا ی دل سیر گریه کنم پیشش سبک بشم😭😭اوایل ازدواج ب مامانم میگفتم اونم غصه میخورد خیلی ترسیدم چیزیش بشه به هیچکس نمیگم فقط شبا توجام گریه میکنم ازخداکمک میخوام باردارم الانم ۳ماهه میگه باید سقط کنی طلاقت میدم توروخدا خواهر برام دعا کن ب آرامش به خوشبختی برسم اصلا خوشبختی چیه گریست غمه غصست چجوریه ?😭

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
با ی بچه میمیررم بدون اون .روزی هزاربار میگه طلاقت میدم پشتوانه ندارم بدون رضایت ازدواج کردم دوسدارم ...

اخی دلم سوخت برات چشم حتما دعا گو هستم ارامش که وجود نداره ولی زندگی اینجوری هم خیلی سخت