همکاره سابقم تعریف میکرد. برادر شوهرش تو مجردی مریض میشه. فک کنم ی چیزی تو مایع های سرطان ناحیه تناسلی. بعد عملش میکنن. اما احتماله باروریش خیلی کم میشع. واسه همین اسپرمشو فریز میکنن. بعد میرن واسش دنباله دختر میگردن. بعد پسره خودش هم خونه داشته هم ماشین. خانوادشم پولداااار. میرن از ی خانواده سطح پایین دختر میگیرن....
هر جا دکترم که میرفت مادرشوهرشو با خودش میبرد. اما آخرشم خانواده شوهره فتن به دختره که پسرشون چه مشک ...
من الان همچین خاستگار پولداری واسم بیاد قبول میکنم
بچه رو هم از پرورشگا میارم:)
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :| وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
اره خب. اما اگه همیشه تو ذهنت این باشه که شوهرت از خودت خوشش اکمد بعد یهو بفهمی که از موقعیته خانواد ...
حالا نک منم عاشق چشم ابروش شدم ک زنش شدم:/
من واس خاطر پولش اونم بخاطر موقعیت خانواده
این ب اون در
باشد ک درکنار هم خوشبخت شویم💙😁
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️