2777
2789
عنوان

ی چیزی الان یادم اومد تعریف کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 48 پست
هر جا دکترم که میرفت مادرشوهرشو با خودش میبرد. اما آخرشم خانواده شوهره فتن به دختره که پسرشون چه مشک ...

من الان همچین خاستگار پولداری واسم بیاد قبول میکنم 

بچه رو هم از پرورشگا میارم:)

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
من مژه هام کوتاهه متاسفم

😂😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجای جنوبی؟؟؟

کنگان

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
من الان همچین خاستگار پولداری واسم بیاد قبول میکنم  بچه رو هم از پرورشگا میارم:)

اره خب. اما اگه همیشه تو ذهنت این باشه که شوهرت از خودت خوشش اکمد بعد یهو بفهمی که از موقعیته خانوادت سو استفاده کرده چی...

خودم غریبم هر سه ماه میرم میام

دوسدارم توغریبی بمیرم. چون اونایی که توغربت میمیرن گناههی ندارن 

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
اره خب. اما اگه همیشه تو ذهنت این باشه که شوهرت از خودت خوشش اکمد بعد یهو بفهمی که از موقعیته خانواد ...

حالا نک منم عاشق چشم ابروش شدم ک زنش شدم:/

من واس خاطر پولش اونم بخاطر موقعیت خانواده

این ب اون در

باشد ک درکنار هم خوشبخت شویم💙😁

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
انشالله😆😆😆