بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیر ۲.۵ کلا زوده..من دوسالو ۸ماه بود گرفتم ..پروسه پی پی طولانی تر شد
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
زیر ۲.۵ کلا زوده..من دوسالو ۸ماه بود گرفتم ..پروسه پی پی طولانی تر شد
من نمیدونم چرا اطرافیانم سن کم گرفتن میگن فقط سه روز شده ولی بزرگتر میشن بیشتر طول میکشه کیج شدم میگم کاش منم زودتر اقدام کرده بودم ممنون که جواب دادین
وااای واقعا؟؟ بیخیال حرف مردم .بچه ای که درست حرف نمیزنه اخه چجوری بگه جیش دارم!! من دو سالش که تمو ...
الان بیست و دوماهشه درسته
من دوسالکیش میفته زمستون میگن بهار و تابستون بگیرین دیگه باید بعد از عید شروع کنم چون همش میره اب بازی دسشویی میترسم سرما بخوره برا همین میگفتم قبل از سردشدن تلاش کنم بگیرم الانم بیشتر اب میخورن یجاا نوشته بود بیشتر مایعات بدین تا بیشتر برن که متوجه جیش و اینا بشن
من نمیدونم چرا اطرافیانم سن کم گرفتن میگن فقط سه روز شده ولی بزرگتر میشن بیشتر طول میکشه کیج شدم م ...
هر بچه ی جوره ولی درستش ۲.۵ ب بعد قرار نیست واس خودمون و بچه جنگ اعصاب درست کنیم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...