2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

534 بازدید | 36 پست

خانما کیا بچشون زود از پوشک گرفتن

روشتون چی بود 

کلن راهنماییم میکنین برا از پوشک گرفتن پسرم نوزده ماهشه

کیا دیر گرفتن ایا زود جواب گرفتن یا بچه ها دیر یاد گرفتن اذیت کردن

من پسرم میبرم دسشویی اب بازی می‌کنه همش این وسطا جیش می‌کنه میگه جیش 

.......خدایا شکرت ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر ۲.۵ کلا زوده..من دوسالو ۸ماه بود گرفتم ..پروسه پی پی طولانی تر شد

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
من پسرم ۲۲ ماهشه . دو هفته مدام بردمش دستشویی ولی فایده نداشت همکاری نمیکرد منم بیخیالش شدم

منم فک کنم بی خیال بشم ولی اطرافیان ول کنم نیستن تازه میگن چرا دیر گرفتی ما زیر یکسال گرفتیم 

.......خدایا شکرت ....
زیر ۲.۵ کلا زوده..من دوسالو ۸ماه بود گرفتم ..پروسه پی پی طولانی تر شد

من نمی‌دونم چرا اطرافیانم سن کم گرفتن میگن فقط سه روز شده ولی بزرگتر میشن بیشتر طول می‌کشه کیج شدم میگم کاش منم زودتر اقدام کرده بودم ممنون که جواب دادین 

.......خدایا شکرت ....
منم فک کنم بی خیال بشم ولی اطرافیان ول کنم نیستن تازه میگن چرا دیر گرفتی ما زیر یکسال گرفتیم 

وااای واقعا؟؟ بیخیال حرف مردم‌ .بچه ای که درست حرف نمیزنه اخه چجوری بگه جیش دارم!! من دو سالش که تموم شد باز سعی میکنم ببینم چی میشه🤣

وااای واقعا؟؟ بیخیال حرف مردم‌ .بچه ای که درست حرف نمیزنه اخه چجوری بگه جیش دارم!! من دو سالش که تمو ...

الان بیست و دوماهشه درسته

من دوسالکیش میفته زمستون میگن بهار و تابستون بگیرین دیگه باید بعد از عید شروع کنم چون همش می‌ره اب بازی دسشویی میترسم سرما بخوره برا همین میگفتم قبل از سردشدن تلاش کنم بگیرم الانم بیشتر اب میخورن یجاا نوشته بود بیشتر مایعات بدین تا بیشتر برن که متوجه جیش و اینا بشن 

.......خدایا شکرت ....
من نمی‌دونم چرا اطرافیانم سن کم گرفتن میگن فقط سه روز شده ولی بزرگتر میشن بیشتر طول می‌کشه کیج شدم م ...

هر بچه ی جوره ولی درستش ۲.۵ ب بعد قرار نیست واس خودمون و بچه جنگ اعصاب درست کنیم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
الان بیست و دوماهشه درسته من دوسالکیش میفته زمستون میگن بهار و تابستون بگیرین دیگه باید بعد از عید ...

اره درسته بهار و تابستون بهترین فصله. منم میترسم زمستون سرما بخوره. الانم که فایده نداره.