2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 36 پست
هم خودم راحت بودم هم بچه هام اذیت نشدن به من هم اطرافیان زیاد حرف میزدن ولی خودم و بچه هام مهمتر بود ...

منم همیشه کار خودمو میکنم به اطرافیانم میگم خوشبحال شما که بهتر انجام دادید خخخخخخخ

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
منم همیشه کار خودمو میکنم به اطرافیانم میگم خوشبحال شما که بهتر انجام دادید خخخخخخخ

آفرین بهترین جوابه😂

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اهویه تنها عزیزم شما با یه لوله چقد طول کشید تا باردار شدین میشه راهنمایم کنی منم مشکلم مثله شماس ولی هنو ز موفق نشدم باردار بشم  چه کارا کردی که باردار شدی 

خداوندا به کدامین نعمت و کدامین ثواب مرا لایق این گونه معجزه کردی 😍🤩

سلام اهویه تنها شما بعد چن سال باردار شدین با یک لوله منم این مشکلو دارم راهنماییم کن گلم چه کار کردی

سلام اهویه تنها عزیزم شما با یه لوله چقد طول کشید تا باردار شدین میشه راهنمایم کنی منم مشکلم مثله شم ...

سلام من سه ماه بعدش حامله شدم که سقط شد دوباره دوسال بعد از اون حامله شدم البته یه نه ماه جلوگیری داشتم شوهرم بردم دکتر تقویت کرد مشکل اسپرم داشت خودم داروی تقویتی که تخمک قوی بشه ماهی که دارو گرفتم برم ای وی اف حامله شدم و داروها رو استفاده نکردم ان شاللع بزودی نوبت شما باشه و مامان یه نی نی سالم بشی یه دکتر خوب پیدا کن یه ازمایشگاه خوب برای اسپرم همسرت

.......خدایا شکرت ....
سلام من سه ماه بعدش حامله شدم که سقط شد دوباره دوسال بعد از اون حامله شدم البته یه نه ماه جلوگیری دا ...

خدارو شکر عزیزم من شوهرم سالمه خودم تنبلی تخمدان دارم دیگه خسته شدم از دوا او درمون سه ساله منتظرم برام دعا کن‌گلم