[QUOTE=149047108]زیر یکسال؟!!!!😳[/QUOTEاره چندجا خوندم حتی توی نی نی سایت زود سرپاشون میکنم توی دستاشون میگرن زانو بچه ماساژ میدن دیگه بچه عادت میکنه الان من بچم بگیرم روی دستام توی دسشویب واینمیسه میخاد بره اب بازیفقط ولی بقیه که اینکار کردن راحت یکم صبر میکنن جیش داشته باشند جیش میکنن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من که سه سال به بعد گرفتم پسرام رو، راحت و بدون دردسر😅
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
کتابیش تازه ۳۰ ماهگی اسفنکتر مقعد امادگی پیدا میکنه . دخترخاله من به خاطر گرونی پوشک ۱۸ ماهگی بچشو تز پوشک گرفت الان سه سالشه. همش یبوست داره همش تو توالته بردنش دکتر دکتر گفت مشکل عصبیه یکی از دلایلش زود از پوشک گرفتنه
هم خودم راحت بودم هم بچه هام اذیت نشدن به من هم اطرافیان زیاد حرف میزدن ولی خودم و بچه هام مهمتر بودیم
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
فقط حواست باشه با عصبانیت کتک و عجله کن جیش کن بریم کار دارم و دیر شد این کار رو نکن. زمان بده به بچه. مخصوصا توی بحث شماره ۲. خیلی از اخلاق های بچه در آینده به همین مورد مربوط میشه. مثل ترس. خساست. لجبازی و عصبانیت و... پس حواست جمع باشه. با دقت و مطالعه.
و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......