2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم..حالا چیکار کنم

256 بازدید | 30 پست

جاری هام و خواهرشوهرام رفتن سفر روستامون..بعد همسراشون اینجان..شوهر منم گف بذار دعوتشون کنیم برای شام..منم گفتم نه اوضاع خطرناکه..ما بچه کوچیک داریم..گف اونا عقلشون میکشه و نمیان ..فقط تعارفشون میکنم..حآلا دیشب به من میگه هر پنج نفرشون قبول کردن برای امشب بیان..بخدا از  استرس دارم میمیرم..بچم شش ماهشه..اگه مبتلا بشیم چه خاکی به سرم بریزم..همشون هم تو بازار کار میکنن..الان با همسرمم بحثم شد..اعصابم بهم ریخته

چه احساسی از این بهتر که هستی...!

از تعارف الکی متنفرم 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا گفت بیان😑😒

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

ببخشید چ بی عقله شوهرت وقتی خودشم میگه ععقققلشون میکشه نمیان خب واسه چی دعوت میکنی.یجوری ی بهانه بیار کنسل کن بگین حالت بد شده و فلان

۹۹.۹.۹  از خونه مستقل و زیبای خودمون آماده شدیم رفتیم برای عروسی داداشم که ی کار خوب پیدا کرده بود💚🤲