وقتی داستانای عشقی میخونم همش حسرت میخورم ، ک چرا تو سن پایین عاشقی نکردم و با عشقم ازدواج نکردم و در عوض عشق کسی دیگه نصیبم شد ، شوهرم قبل از ازدواج با ی دختر تو دانسگاه دوست میشه بشدددت عاشقش بوده و تو ی دفتر براش شعر گفته بود و پرش کرده بود از حرفای عاشقانه ، برا ی پسر جوون خیلیه ک دفتر خاطرات داشته باشه و ازینکارا کنه .. آخر سر دختره میزنه زیر همه چی و کات میکنه و شوهرم بخاطرش ۴ ، ۵ سال میره ی جای خیلی دور و ختی برگشت همو دیدیم و ی مدت کوتاه دوست بودیم و بعدش خاسگاری و مابقی چیزا ...همیشه میگه دوست دارم و ی تار موتو باصدتا مث اون عوض نمیکنم اما باز ناراحتم دیروز ی فیلمی میداد ک بازیگرش شبیه دختره بود ، محو تماشای فیلم شده بود ، با اینکه زیاد ندیدم فیلم ایرانی ببینه ، جوری ک من دستم بند بود خیلی بعد از اون شروع کردم ب غذا خوردن و باهم شاممون تموم شد... ی دنیا حسرت و ای کاش تو دلمه...😞😞😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم غصه نخور چون تو ذهنش مونده و مطمعن باش اگه به اون میرسید انقدی که الان اینکارارو میکنه دوسش نمیداشت، الان با تصویر ذهنی ای که ازش داره اینطوریه و یروزم یادش میره، خیلی از پسرا همینن که وقتی عاشق بشن میشن مثل یه بچه و این دلیل بر شدت عشق نیست و کااملااا معلومه شمارو خیلی دوست داره
فیلم فاصله شبکه نمایش رومیگی؟؟بیخیال بابا من که عشق شوهرم جلوچشممه چی بگم خداییشم هم ازمن خوشگلتره دختره هم ازدواج خوبی هم کرده بیخیال باش فقط.خودتو بزارجاش الان شوهرت فقط وفقط مال خودته حق بده گاهی توگذشته هم باشه الکی زندگیتونوتلخ نکن نزارازت خسته بشه وتورو بااون مقایسه کنه چون هرچقدر ناراحتش کنی بیشتربه یاداون میفته مطمئن باش
ن ی فیلم بود ک الناز شاکردوست نقش معلم تو روستاهای شمال رو داشت😑
اهان همون باورمیکنی عشق شوهرمن حتی ازالنازشاکردوستم خوشگلتره؟؟دیروز فاصله رومیدیدیم النازشاکردوست بازی کرده بود اون دختره ته چهره اش عین النازشاکردوسته اماازاونم خوشگلتر منم نگاه میکردم شوهرمم نگاه میکرد من چون بیخیال بودم تووسط فیلم شوهرم گفت ول کن بابا پاشو حاضرشوبریم بیرون اما شایداگه شبکه روعوض میکردم میگفت بزارفیلموببینیم چون بیخیال بشی همه چی حله منم حتی عروسی دختره هم رفتم صدبارشوهرموپیش دختره تصورکردم نمیدونی چه حالی میشدم ولی دیدم دارم زندگی خودموخراب میکنم زدم به بیخیالی
اهان همون باورمیکنی عشق شوهرمن حتی ازالنازشاکردوستم خوشگلتره؟؟دیروز فاصله رومیدیدیم النازشاکردوست با ...
میدونی من از این ناراحتم ک حس میکنم چون اون ولش کرده الان داره ب من سخت میگیره و از حرف خودش گوتا نمیاد ، همش میگم اگ با اون ب هم نزده بود الان کلی لی لی ب لالاش میزاشت و ب خواسته هاش بیشتر احنرام میزاشت