2777
2789
عنوان

دلم شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 18 پست
میدونی من از این ناراحتم ک حس میکنم چون اون ولش کرده الان داره ب من سخت میگیره و از حرف خودش گوتا نم ...

بیخیال باش خواهرمن زندگیتوخراب نکن اگه واقعا عاشق بودن به هم میرسیدن دختره بعداینکه خوب شوهرموتیغ زده همه چیروبه هم زده هیچوقت این فکرونکن که ببینیش حالت بهترمیشه اتفاقا حالت بدترهم میشه پس اونقدربه شوهرت محبت کن تا حتی توروبااون مقایسه نکنه ماهم اول نامزدیمون خیلی سراینجورچیزا دعوامیکردیم ومنو بااون مقایسه میکرد بعداونقدرکه محبت کردم بهش الان حتی سالی یه بارم اسمشونمیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چقد عاقلی خوشمان آمد😍آفرین بهترین کار بیخیالیه ....

نظرلطفتونه،پس زندگیتوخراب نکن فک کن اصلا عشقی نداشته شوهرتون ،چن سال دیگه به این روزات میخندی ببین بافکرکردن به اون دختره فقط وفقط خودتو نابودمیکنی اول بشین مشکل خودتو حل کن بعدشم هیچوقت فکرشونکن اگه اون دختره جات بود شوهرت اون کارومیکرده این کارومیکرده یکم اعتمادبه نفس داشته باش

خودش میگاز گفتنش پشیمونم کردی اما هربار اسمش رو میبره وختی میاد از خاطرات دانشگاش تهریف کنه 😞

خیلی سخته حق میدم بهت😓

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊