2777
2789

برای خورد و خوراک فقط/ چجوری مدیریت می کنید با بیست تومن یا کمتر چون من به مشکل مدیریت خوردم چی می خرید چی نمی خرید یکم راهنمایی کنید خانواده چهار نفره

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ما سه نفرم ، بچه مم یک وسال نیمشه  وسایلی مثل برنج و رب ونمک و روغن مواد شوینده رو برای یکسال یدفعه ای میخرم ، بقیه هم ماهانه 4تا مرغ و گوشت ،میوه هم هفتگی ،حبوبات هم سالانه فصلش از سرزمین میخرم تا سال بعد کافیه

البته ما سه نفرم ، بچه مم یک وسال نیمشه وسایلی مثل برنج و رب ونمک و روغن مواد شوینده رو برای یکسال ...

حبوبات مثلا بخوام ساللنه بگیرم چقدر بگیرم رب اینا خراب نمیشه کلی بخرم

البته ما سه نفرم ، بچه مم یک وسال نیمشه وسایلی مثل برنج و رب ونمک و روغن مواد شوینده رو برای یکسال ...

من همه چی رو ماهانه میگیرم بعد فوت بابام مدیریت خونه موند با من مامانم هم مریضه الان که گرونی شده واقعا نمی دونم جطور خرید کنم گردو می رم بخرم کلیو ۵۸۰ شده ماهی هربار بخوام بگیرم میشه یک تومن نمی دونم چه جوری باید مدیریت کنم مخارج و تا الان از پسش براومدم ولی الان خیلی گرونیه

حبوبات مثلا بخوام ساللنه بگیرم چقدر بگیرم رب اینا خراب نمیشه کلی بخرم

نه تاریخ مصرفش رو نگاه کن ، از یکسال به بالا بود بخر ، من مثلا عدس رو 3کیلو پلویی 3کیلو برای عدسی 500تومن گرفتم تا یکسال بسمه حالا شما 4نفرین بیشتر ، نخود ولوبیا هم همینطور ولی باقلا 12کیلو چون باقالی پلو دوس داریم، لوبیا سبز 6کیلو، نخودفرنگی و قوره 3کیلو(مصرفمون تو این زیاد نیست) قرمه سبزی ۲۰کیلو برای یکسال بسمونه ،دیگه باید ببینی چی خیلی مصرف دارین مثلا من لوبیا چیتی اصلا دوس نداریم نمیخرم 

نه تاریخ مصرفش رو نگاه کن ، از یکسال به بالا بود بخر ، من مثلا عدس رو 3کیلو پلویی 3کیلو برای عدسی 50 ...

اوکی ممنون عزیزم من تا حالا کلی نگرفتم سعی می کنم بگیرم

من همه چی رو ماهانه میگیرم بعد فوت بابام مدیریت خونه موند با من مامانم هم مریضه الان که گرونی شده وا ...

اره عزیزم متاسفانه خیلی همه چیز گرونه ، مجبوریم توی خوردن مدیریت کنیم چاره ای نیست ، من به بچه م روزی یدونه صبحانه میدم که تا اخرماه کم نیاد ، ماه بعد مویز میگیرم و...

اره عزیزم متاسفانه خیلی همه چیز گرونه ، مجبوریم توی خوردن مدیریت کنیم چاره ای نیست ، من به بچه م روز ...

خدایی من هر چی می خرم دو روز بعد تموم میشه ماشالله نمی زارن چیزی بمونه نمیشه گفت نخورند الان ماه قبل مهمون داشتیم یکم سخت شد البته برای مسافرت و خرابی ماشین اینا یا پس انداز پول یک مقدار کنار می زارم ولی خدایی بابام خدابیامرز بود خوب مدیریت می کرد 

اوکی ممنون عزیزم من تا حالا کلی نگرفتم سعی می کنم بگیرم

نمیدونم بنظر من که ماهانه گرفتم هم سالانه ،کلی گرفتن بهتره چون هم کمتر وقتت برای خرید میره ، هم عمده فروشی خرید میکنی ارزونتره ،هم همه چی باهم تموم نمیشه مثلا این ماه ماکارونی میخری ماه بعد یه وسیله دیگ اینطوری همه چیز همیشه داری