2777
2789
عنوان

چه جوری به مامانم بگم انقد غصه هاشو رو سر من نریزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست
همه همینن دیگه مامان من دعواش با مادرشوهرشو بعد سی سال هرسری میگه

اونا عیب ندارد.

من میگم تو که زندگیت خوبه چرا آنقدر برای خودت و ما غصه میتراشی

گوشش بدهکار نیست

از همه بدتر اینه که میبینم پسرم هم داره پرخاشگری میکنه

اونم کسی رو نداره باهاش همدردی کن ولی از این گوش بشنو از اون یکی در کن

یه خدا من یک درد دل توی نی نی سایت بکنم حتی بعدش ناراحت میشم که خاطر کسی بهم ریخته 

بابا مشاور واسه همین هست دیگه 

زنگ بزنن 1480 بدون هیچ هزینه ای هر چقدر میخوان غر بزنن اعصاب آدم نمیکشه

بخدا همین که نگرانی های خودمون رو بهشون انتقال نمیدیم هنر میکنیم تو این دوره زمونه سخت 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی هم خوبه  یخصوص در داوران کودکی بچه هایی که مورد درد دل پدر و مادر قرار میگیرند از نظر روا ...

نمیدونم اصلا این چه اخلاقیه

به خدا اگه مشکل خدایی نکرده مال خانواده پدریم بود و مطرح می‌شد عیبی نداشت.

حسسسسابی خودش رو وقف خواهر برادراش کرده.جالبه که اونا هم اصلا قدرش رو نمیدونن و بدتر ازش سو استفاده میکنندخودش هم میدونه

اونا عیب ندارد. من میگم تو که زندگیت خوبه چرا آنقدر برای خودت و ما غصه میتراشی گوشش بدهکار نیست ا ...

دلسوزیه بیش از حدشه مامانم میگه غصه های خواهر برادراشو ولی رد میشه و گیر نمیده والا آدم خودش کلی فکروخیال داره دیگه نمیکشه

آدم چه جوری میتونم از مادرش دور بمونه؟ به خدا الان داشتم با خودم میگفتم ماشین شهر غریب زندگی میکردم

گفتم الان تو تاپیک شما اتفاقا 

بدتر هست من دورم سیصد کیلومتر

مامان بزرگم زنگ میزنه یهو بابت یه چیزی بغل گوش خودش بهم استرس میده 

بدتر هست اتفاقا 

بعد میری میبینی هیچی هم نبوده ها 

نمونش اینکه به من میگه تنها موندم و چی و چی 

زنگ زدم به زنداییم که احوال پرسی و سفارش میگه صبح بردمش با ماشین بیرون !

یا زنگ میزنه به من چرا داداشت تلفن جواب نمیده!

دلم میترکه تا با داداشم حرف بزنم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
گفتم الان تو تاپیک شما اتفاقا  بدتر هست من دورم سیصد کیلومتر مامان بزرگم زنگ میزنه یهو بابت ی ...

ای داد بیداد

از طرفی هم به داداش نوجوون دارم ولی عیییین بچه های 4ساله میمونه.

میبینمش دق میکنم

دائم با پسر من دعواش میشه

هرچی هم بهش میگیم فایده ندارد. 

خلاصه که اصلا دوست ندارم بیام خونه پدرم ولی چه کنم که میترسم ناراحت بشن از دستم و دلشون تنگ بشه

اونا عیب ندارد. من میگم تو که زندگیت خوبه چرا آنقدر برای خودت و ما غصه میتراشی گوشش بدهکار نیست ا ...

تو هم عزیزم داری همون راه رو میزی

اعصاب خودت و بچه و همسرت رو بخاطر خانواده خودت بهم می ریزی ..... دقیقا همون هست 

معاشرتت رو بکن نیم ساعت 

من میگم یک شهر دیگه هستم وقتی میرم اونجا هم یه طوری میرم که مجبور نشم زیاد بمونم 

سر ظهر میرم . ناهار هم خودم از بیرون میگیرم . پنج هم میزنم بیرون 

تو هم عزیزم داری همون راه رو میزی اعصاب خودت و بچه و همسرت رو بخاطر خانواده خودت بهم می ریزی ..... ...

پسر من تنها نوه شونه و خیلی دوسش دارن نمیتونم آنقدر کم باهاشون رفت و آمد کنم

از طرفی هم چون شوهرم تو شهر ما غریبه ههی میگه پاشو بریم خونه مامانت. خیلی وقتا شده مخالفت کردم. اونوقت میاد بهشون میگه 

ای داد بیداد از طرفی هم به داداش نوجوون دارم ولی عیییین بچه های 4ساله میمونه. میبینمش دق میکنم دا ...

عزیزم هر کس مسئول زندگی خودش هست 

اگر خیلی ناراحت هستن رفتارشون رو درست کنن

باور کن که اگر تو دو دقیقه غر بزنی شاید تحمل نکنه 

من که وضعیتم همین هست 

بارها گفتم مگه من میگم از وضعیتم که شما اینقدر فشار میاری به من 

کو گوش شنوا 

من فقط معاشرتم رو محدود و کنترل شده نگه میدارم