2777
2789
عنوان

چه جوری به مامانم بگم انقد غصه هاشو رو سر من نریزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست
کار خوبی میکنی آفرین به جسارتت برای منم دعا کن

عزیزم خودت باید یا اعصابت رو قوی کنی بی خیال بشی که هر چی میگن توجه نکنی 

یا مدیریت کنی 

دومی سخت تر هست 

من اینقدر تو زندگی سختی کشیدم و اینقدر اعصابم ضعیف شده که واقعا همین که خودم رو میکشم هنر کردم 

تو م دعا کن واسه من

فقط مراقب باش که تو هم استرس اونجا رو نبری توی خونه خودت ... که میشه دقیقا همون کار مادرت 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
عزیزم خودت باید یا اعصابت رو قوی کنی بی خیال بشی که هر چی میگن توجه نکنی  یا مدیریت کنی  ...

مرسی که برام وقت گذاشتی

آره باید این دفعه که شروع کرد اصلا جوابش رو ندم و بحث رو عوض کنم

انشاالله که بتونم

خب منم دست پرورده خودشم دیگه

میبینم اونجوری غصه میخوره منم غصه میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که برام وقت گذاشتی آره باید این دفعه که شروع کرد اصلا جوابش رو ندم و بحث رو عوض کنم انشاالله ...

سلامت و شاد باشی عزیزم 

منم کمی غر زدم ببخش

رو خودت کار کن عزیزم 

یک وقت هایی داریم دچار اختلالات روحی میشیم خبر نداریم 

گاهی با یک مشاور صحبت کن 

شاید واسه آرامش خودت بهت راهکار بده

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!