2777
2789

من بهترین خونه، ماشین، ایفون طلا لباسهای مارک و گرون همه چی دارم هر چیزی فکرشو کنید ولی از دست شوهر بداخلاق اعصاب برام نمونده

شوهرم با اخلاقای گندش نابودم کرده 

عاجزانه ازتون میخوام با مردی که اخلاقش خوبه و مهربونه ازدواج کنید نه مردی که گند اخلاقه و نق نقو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دنیا بگین متوجه نمیشن ک اول تا سن ۲۵ وارد ارتباط با جنس مخالف نباشن فقط هدف درس و دانشگاه ورزش تفریحات سالم با هم جنس هاشون یک مرد با درک با مرام معرفت باید آرامش هدیه بده ب خانمش نه زجرکش کنه

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

دقیقامنم خیلی درگیرم بهش سختگیری وبدبینی هم اضافه کن

خوش اخلاق بی پولم هستن که دارن زندگی میکنن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

ببین شما الان از نظر رفاهی تامینی و با خودت میگی کاش بخاطر اخلاق خوب ازدواج میکردم.اونیم که بخاطر اخلاق خوب ازدواج کرده از دست تورم و پول پیش و هزارجور بدبختی دیگه میاد برعکسشو میگه..‌.الان که ازدواج کردی و خدارو شکر تامینی بگرد ببین چی حال دلتو خوب میکنه برو سراغ همون مردا همیشه خونه نیستن که حال دلت خوب باشه اون چند درصد اذیته دیگه به چشم نمیاد

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"