2777
2789
عنوان

لکه بینی تخمک گذاری +عکس

68879 بازدید | 67 پست

طبق برنامه مینت که نصب کردم امروز دقیقترین روز تخمک گذاریمه.البته امکان داره تخمک گذاری طبق این برنامه پیش نره و عقب و جلو بیوفته ولی خب زمان تقریبی که میدونم امروز بود.روز ۱۵ سیکلم و از وقتی پریودم تموم شدا یک روز در میون تو اقدامم.امروز لکه بینی قهوه ای دارم و امروز اقدام هم داشتم .نمیدونم لکه بینی به خاطر تخمک گذاریه یا چی.تو نت خوندم لکه بینی تخمک گذاری دو روزه قطع میشه و فقط تو ۱۰ درصد افراد اتفاق میوفته.کسی هست مثل من لکه بینی تخمک گذاری داشته باشه و باردار شده باشه؟جواب دادن از شما چیزی کم نمیکنه ولی به من خیلی کمک میکنه و ممکنه از نگرانیم کم کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لانه گزینی نزدیک موعد نیست مگه؟مگه وسط سیکل لانا گزینی رخ میده؟

من ماهی که باردار شدم روزای تخمک گذاری ۳ روز لکه بینی داشتم جالبه تخمک گذاریمم انقدر درد ناک بود که به خودم میپیچیدم 😐

ممکنه باشه  بعضی وقتا موقع تخمک گزاری هم لک دیده میشه اقدامتو داشته باش همچنان

خداگنه از تخمک گذاری باشه و مشکل جدی نباشه رو این ماه خیلی حساب کرده بودم

من ماهی که باردار شدم روزای تخمک گذاری ۳ روز لکه بینی داشتم جالبه تخمک گذاریمم انقدر درد ناک بود که ...

منم سمت چپ و راست شکمم درد دارم ولی خیلی خیلی خفیف جوری که بعضی وقتا فکر میکنم دارم تلقین میکنم

خداگنه از تخمک گذاری باشه و مشکل جدی نباشه رو این ماه خیلی حساب کرده بودم

انگاری دلم افتاد این ماه بارداری

حتما اگه باردار بودی خبرم بده

قرص جلوگیری ک نمیخوردی ماه قبل ؟

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
انگاری دلم افتاد این ماه بارداری حتما اگه باردار بودی خبرم بده قرص جلوگیری ک نمیخوردی ماه قبل ؟

نه من تاحالا اصلا قرص جلوگیری نخوردم.اره خودمم به دلم افتاده این ماه حتما میشه.اولین ماه اقداممه ها ولی بازم نمیدونم چرا انقدر امیدوارم دفه پیشم با اولین اقدام باردار شدم 

انگاری دلم افتاد این ماه بارداری حتما اگه باردار بودی خبرم بده قرص جلوگیری ک نمیخوردی ماه قبل ؟

راستی برات صلواتم فرستادم انشاالله مراد دلتو هر چه زودتر از خدا بگیری