2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من 50 تومن میتونم بدم  

دلار باهش بخرید. درهم بخرید. ارز خارجی بخرید یا طلا، در دراز مدت خیلی بیشتر از بیمه عمر براتون سود می کنه.

دوست من ۱۰ سال بیمه عمر داشت، کل پولی که داد رو اگر دلار خریده بود الان بالای ۱۰۰ میلیون میشد. ولی سر ده سال بهش ۲۲ میلیون بیشتر ندادن.

آقا هستم 🍁 WLF
ماهی چند میدین؟ من میتونم ماهی 50 تومن بدم ولی میترسم

ماهی پنجاه . چهار ساله دارم میدم. هر شش ماه سیصد . البته سالی یه درصدی می ره رو اون پنجاه تومن. الان هر شش ماه چهارصد میدم بعد چهار سال

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
واقعا پول برمیگردونن

نمیدونم عزیزم من هنوز چهار ساله دارم بیست ساله قرارداد بستم اما دوستام بهم معرفی کردن. بیمه ست دیگه چرا برنگردونن

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
میترسم مملکت اختلاس اینها هس 

پس اگه اینطوری فکر میکنی هیچ کاری نکن و پول ها تو تو بالشت جمع کن و بذار زیر سرت

چه کم دادن بهش

قرارداد بیمه ها همینه دیگه. در بهترین حالت، ۵ سال باید صبر کنید تا تازه بشه به اندازه سالی ۲۰ درصد سود مرکب بانکی.

این دوستم از سالی ۶۰۰ تومن شروع کرد (همون ماهی ۵۰ تومن شما). هرسال یه چیزی میرفت روش و سال آخر یک میلیون و ۳۰۰ این حدودا شده بود. جمعا پولی که داده بود ۷ ۸ میلیون بود، وقتی ۲۲ تومن بهش دادن گفت خب خوبه پولم دو سه برابر شده. بعد نشست حساب کرد، دید هرسال به نرخ همون سال اگر دلار خریده بود اون پول رو،‌ الان بیشتر از ۵۰۰۰ دلار داشت که میشد بالای ۱۰۰ میلیون. سکه و طلا هم همینطور.

آقا هستم 🍁 WLF