2777
2789

خدایی پشت کنکور موندن خره

ازون بدتر این ک امسال موندم بدتر بود

بدترین کنکور

رو هواااا

واییییی

حستون میگه چی میشه؟؟

خدایا همه ی پولای کفن چیو(کاظم قلم چی) رو بگیر بده سگا 

امین  

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلم چی 

از پوله توافق شده ازتون بیشتر گرفت برای این یهماه و خورده ای

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
انشا الله که فردا خدا با ماست

هعییییی ماهه داریم اینو میگیم خدا نمیدونم چرا فقط با اوناس

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست
قلم چی  از پوله توافق شده ازتون بیشتر گرفت برای این یهماه و خورده ای

بیشتر گرفت واقعا؟

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

من که هرچی مریضی جسمی و روحی دارم از کنکوره 😑😑

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
کاظم قلم چی سگ تو روحت 

متنفرم ازش

پارسالم ب خاطر ازمونای ب درد نخورش همه امیدمو از دست دادم منی ک تستای کنکورو هم درصد بالا میزدم تف تف تف بش

اما یه کنکوری واقعی الان نباید نت داشته باشه که باهاش بیاد نی نیسایت

از وقتتون استفاده کنید توی فرصت باقیمونده

اینا غنیمته هنش

میدونم خسته شدید

اما یه تفریح بهتر داشته باشید

به جای سایت اومدن یه فیلم طنز ببینیدکه حالتون خوب بشه نه بیاید اینجا استرس ببینید

به تاریخ و تعویقم فکر نکنید اصلا

ذهنتون بااین چیزا پر نکنید

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده