2777
2789

اره عزيزم من

اتفاقا بعد سقط زود باردار ميشي و مجبور نيستي مدت ها انتظار بكشي

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

نکن بذار سه ماه تموم شه بعد 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما تجربه داشتین؟اخه میگن نباید زود باردار شی😕🥺

چند هفته سقط كردي؟بستگي داره طبيعي سقط كرده باشي يا با كورتاژ و ...يا چند هفته بودي

هفته هاي پايين نياز نيست زياد جلوگيري كني

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

بدنت ضعیفه احتمال اینکه سقط بشه باز بیشتره.

برو علت سقطت و پیگیری کن در این حین خودت و تقویت کن و بعد باردار بشو.

من خودم دو تا سقط داشتم اگه بعد سقط اولم پیگیری میکردم سقط دومم اتفق نمی افتاد.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
آره اقدام کن عزیزم  من بعد از یکبار پریودی اقدام کردم  ولی الان یکسال و پنج ماه از سقطم ...

من دوبار سقط داشتم

یبار بدون قلب بود بعدش زود اقدام کردم نشد

۳سال بعدش حامله شدم

واسه همون میگم‌ زود برم اقدام

شما مشکلتون چیه؟؟؟

عه سلام چی شدی تو دختر؟نی نی چی شده؟حال و روزتون خوبه شکر خدا

سلام عزیزم 

نی نی سوپرایز کرد من دو سونو 6 هفتگی حتی ساک بارداریم دیده نشده بخاطر لکه بینم گفتن سقط شده 

دیروز رفتم سونو برای بقایای یهو دیدم دکتر صدای قلبشو گذاشت 😃هنگ کردم 

شما نی نی خوبید 🙂 ایشاالله کی بدنیا میاد؟! 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نکن بذار سه ماه تموم شه بعد 

تبريك ميگم عزيزم😍😍😍چقدر خوشحال شدم دوباره تيكر بارداري زدي 

چند هفتته؟