2777
2789
من دوبار سقط داشتم یبار بدون قلب بود بعدش زود اقدام کردم نشد ۳سال بعدش حامله شدم واسه همون میگم‌ ...

هیچ مشکلی نداریم عزیزم جفتمون سالمیم

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبريك ميگم عزيزم😍😍😍چقدر خوشحال شدم دوباره تيكر بارداري زدي  چند هفتته؟

ممنون عزیزم 😍

9 هفته 6 روزم 😃

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

چند هفته سقط كردي؟بستگي داره طبيعي سقط كرده باشي يا با كورتاژ و ...يا چند هفته بودي هفته هاي پايين ...

دوتا

یکی ۳سال پیش

یکی ۱ماه 

یکیش بدون قلب بود اون ۳سال پیشه

اینی که سقط کردم ۱۵هفته بود

و طبیعی سقط کردم

اهان ممنون🦋

نگاه کن من 5رماه پیش سقط داشتم از ماه اول سقطم شروع کردم به اقدام ماه سوم جواب گرفتم 

بخاطر همین میگم سه ماه صبر کن بعد اقدام کن چون بدن تا سه ماه هنوز آماده نیست 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

ممنون عزیزم 😍 9 هفته 6 روزم 😃

خداحفظش كنه 😍😍بارداري راحتي داشته باشي 

از سقط قبليت كه پوچ بود كاربريتو يادمه

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
بدنت ضعیفه احتمال اینکه سقط بشه باز بیشتره. برو علت سقطت و پیگیری کن در این حین خودت و تقویت کن و ب ...

اجی من ازمایش ژنتیک دادم

کلا همه چی دادم تو این چند روز هیچ مشکلی نداریم

فقط میخام بدونم میتونم زود باردار شم

چون من یبار سقط کردم بعدش ۳سال طول کشید تا حامله شم

و‌بدنمم ضعیف نیس

فقط د کم دارم

اونم میخورم

سلام عزیزم  نی نی سوپرایز کرد من دو سونو 6 هفتگی حتی ساک بارداریم دیده نشده بخاطر لکه بینم گفت ...

عزیزم شکر خدا..انشالله که به سلامت برات بمونه 

من گرفتارم این چندوقت..یهو فشارم رفت بالا دو روز بستری بودم فقط خداروشکر دفع پروتئین ندارم فشارمم فعلا با قرص کنترل شده..دیگه اخراش مدام سونو و نوار قلب و...فعلا که خوبه همه چیز ولی اگه بدونی چه استرسی کشیدم که نکنه بفرستنم زایمان🙁🙁الان هفته سی و پنجم..سزارینی ام .اگه همه چیز روبراه باشه و شکر خدا مشکلی نباشه هفته ۳۸ دیگه زایمانمه اگه بهم بریزه فشار و اینا که زودتر😔نوکل به خدا دیگه

واسه منم دعا کن .من همیشا تورو یادمه❤❤

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نگاه کن من 5رماه پیش سقط داشتم از ماه اول سقطم شروع کردم به اقدام ماه سوم جواب گرفتم  بخاطر هم ...

بارداری اولتون چقدر طول کشید تا باردار شدید؟ منم خرداد سقط داشتم... میخوام شهریور اقدام کنم سه ماه میشه..اولی رو زود باردار شدم میترسم این طول بکشه

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***