2777
2789
خداحفظش كنه 😍😍بارداري راحتي داشته باشي  از سقط قبليت كه پوچ بود كاربريتو يادمه

ممنون عزیزم 😍 این فسقل دقیقا سه ماه بعد اون اومد 😃 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شکر خدا..انشالله که به سلامت برات بمونه  من گرفتارم این چندوقت..یهو فشارم رفت بالا دو رو ...

عزیزم اصلا نگران نباش مامان منم فشار‌ رفت بالا سر خواهرم دکتر کنترل کرد 🙂 چشم حتما منم همیشه شما رو یادمه 😍 ایشاالله ک صحیح و سالم بغل بگیرش 😍 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اجی من ازمایش ژنتیک دادم کلا همه چی دادم تو این چند روز هیچ مشکلی نداریم فقط میخام بدونم میتونم زو ...

هیچ مشکلی نداشتید و 3 سال طول کشید؟ بارداری اولتون چقدر طول کشید؟

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
بارداری اولتون چقدر طول کشید تا باردار شدید؟ منم خرداد سقط داشتم... میخوام شهریور اقدام کنم سه ماه م ...

من قبل اون یک سال تو اقدام بود ک یه بارداری خارج داشتم 

هشت ماه بعد بارداری خارج رحمم باردار شدم ک پوچ بود 😔 

4 ماه بعد بارداری پوچم باردار شدم باز

عزیزم اصلا نگران نباش مامان منم فشار‌ رفت بالا سر خواهرم دکتر کنترل کرد 🙂 چشم حتما منم همیشه شما رو ...

سلامت باشی

انشالله که توام به سلامتی بغلش میگیری.خیلی واست خوشحال شدم خدا شاهده😍😍خودتو تقویت کن غذاهای مقوی بخور مامان خانومی که تازه اول راهی😘🌹😍

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

دوتا یکی ۳سال پیش یکی ۱ماه  یکیش بدون قلب بود اون ۳سال پیشه اینی که سقط کردم ۱۵هفته بود و ...

اووو ١٥هفته بالاست 

بايد استراحت بدي به رحمت 

حداقل سه ماه 

ميتونم بپرسم چرا سقط شد 

اخه ١٥هفته ديگه نيني بزرگه و احتمال سقط خيلي پايينه

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
هیچ مشکلی نداشتید و 3 سال طول کشید؟ بارداری اولتون چقدر طول کشید؟

۷ماه

من تنبلی دارم

اومدم دیدم جواب نمیگیرم هیچ جوری

ورزش کردم

کلی سیر و زیره استفاده کردم

رویال ژل خوردم

حامله شدم زود

اووو ١٥هفته بالاست  بايد استراحت بدي به رحمت  حداقل سه ماه  ميتونم بپرسم چرا سقط ش ...

من مشروب خورده بودم و نمیدونستم حاملم

برم دکتر ببینم حداقل اون اجازه میده اقدام کنم

چون اصن نمیتونم صبر کنم😐

سلامت باشی انشالله که توام به سلامتی بغلش میگیری.خیلی واست خوشحال شدم خدا شاهده😍😍خودتو تقویت کن غ ...

ممنون عزیزم ولی هیچی نمی تونم بخورم 😒 به قول دکترم رفتی تا 18 هفته تو حسرت غذا 

با اینکه قرص بهم داده ولی بیشتر دوساعت نمیشه ک باز حالت تهوع میگیرم 😞 

زایمان کردی اگه تاپیک زدی منم صدا کن بیام ذوق کنم 😍 

من قبل اون یک سال تو اقدام بود ک یه بارداری خارج داشتم  هشت ماه بعد بارداری خارج رحمم باردار ش ...

امیدوارم اینو سالم بغل کنی برای منم دعا اقدام کردم زود باردلر بشم اون قبلی ماه دوم باردار شدم... اینو نمیدونم چی بشه

ممنون عزیزم 😍 این فسقل دقیقا سه ماه بعد اون اومد 😃 

خداروشكر عزيزم😍

خداحفظش كنه 😍😍

بهترين موقع اومد تا دل مامانشو شاد كنه 😍

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١
امیدوارم اینو سالم بغل کنی برای منم دعا اقدام کردم زود باردلر بشم اون قبلی ماه دوم باردار شدم... این ...

استرس از خودت دور کن 

بهش، فکر نکن 

اینا خودش یه پله میندازه جلو همه چی 😍 ایشالله ک با اولین اقدام بارداری 

۷ماه من تنبلی دارم اومدم دیدم جواب نمیگیرم هیچ جوری ورزش کردم کلی سیر و زیره استفاده کردم رویال ...

تنبلی زیاد داشتید؟ نگران نباش الانم پس ورزش کنید زود حامله میشید...

من مشروب خورده بودم و نمیدونستم حاملم برم دکتر ببینم حداقل اون اجازه میده اقدام کنم چون اصن نمیتون ...

واي چقدر بد🥺چطور متوجه نشدي بارداري اخه ١٥هفته ديگه چهارماهت بوده

چقدر بدواقعا😞