2777
2789
عنوان

جنین اهدایی و مسائل شرعی عجیب پیرامون آن..

| مشاهده متن کامل بحث + 4505 بازدید | 36 پست
شما برعکس برداشت کردین..میتونین اینطور برداشت کنین خانمی که توانایی باروری نداره با وجود تخمک اهدایی ...

هاهاهاها حقشونه مرد ستیزی بشه علیه شون خواهر :) ;) ولی جدا از شوخی خدا وکیلی اخه یه جور فتوا میدن که زنه میگه شرش کمتره این کارو نکنم .. اخه اینکه بریم به همه پر کنیم بگیم که بچه خودمون نیست و اینا .. میتونی تضمین بدین که رو رفتار قوم شوهر موثر نیست ؟ اخه اون بچه با چه روحیه ای بزرگ شه ؟

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
میدونم عزیزم .. حس مادری همونه ولی خب اخه اون کجا که باردار بشی وخودت زایمان کنی و  شیر بیاد تو ...

ولی اینا هیچی

اون اقا یا خانوم ک تخمک اهدا کردن چی مگه نامحرم نیستن؟؟😑😑😑😑😑

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اینا هیچی اون اقا یا خانوم ک تخمک اهدا کردن چی مگه نامحرم نیستن؟؟😑😑😑😑😑

خو نه دیگه .. اصلا مسله ی محرم و نامحرمشون نیست .. چون فرج هم رو که نمیبینن .. دقیقا همینو به من گفتن ..

عزیزم من شنیدم تو حالت دوم هم اشکال داره ، مگه اینکه اون مرد با زن ازدواج کنه و محرم بشن ... نمیدونم ...

نه ایرادی نداره .. من همه حالت هاشو پرسیدم خواهر ..برای اهدا،  نیاز به محرمیت نیست ..

برای اونم راه حل هست که البته من دقیقش رو نمیدونم . کسانیکه بچه به سرپرستی قبول می کنن هم همین مشکل ...

اینو دیگه نمیدونم باید بپرسم .. واقعا به همه محرم بشه که خوبه ..

یعنی با اسپرم اهدایی هم‌میشه بچه دارشد؟،من‌فکر میکردم از نظر شرعی حرامه چون بچه مال یه مرد دیگس حلال ...

چی بگم عزیزم .. :( به نظرم خیلی گناه داره اون بچه که یه همچین تفکراتی راجبش به ذهن میاد خواهر .. من اگه جاش می بودم دق میکردم ..

خو نه دیگه .. اصلا مسله ی محرم و نامحرمشون نیست .. چون فرج هم رو که نمیبینن .. دقیقا همینو به من گفت ...

در کل خیلی از لحاظ ذهنی پذیرش این چیزا سخته

و خیلیا قبول نمیکنن این روشای کمک باروری رو

بعد میگن علم پیشرفت کرده و ناباروری بی معنیه 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
چی بگم عزیزم .. :( به نظرم خیلی گناه داره اون بچه که یه همچین تفکراتی راجبش به ذهن میاد خواهر . ...

بله درسته منم اینو از چندنفر دیگه شنیدم گفتن تخمک اهدایی اشکال نداره ولی اسپرم اهدایی اشکال داره مال خارجیاس که حلالزاده بودن یا ... براشون تفاوتی نداره،مسعله شرعیش رو من دقیق نمیدونستم،اکثرا چون مسعله شرعی رو نمیدونن چنین تفکراتی دارن چون از بقیه میشنون

من اعتقادی ندارم بهش یک عمر بزور گفتن باید این اعتقادات رو داشته باشید 

به زور که نمیشه خواهر .. هیچی رو به زور نباید بپذیریم .. این جزو اصول انسانیته .. حق مونه ..

بله درسته منم اینو از چندنفر دیگه شنیدم گفتن تخمک اهدایی اشکال نداره ولی اسپرم اهدایی اشکال داره مال ...

آه .. خیلی ادم دلش میسوزه و اسف باره خواهر .. 

کاشکی هیچ وقت چنین بچه ای متولد نشه یا اگه میشه خانواد ش به قول شما خارجی باشن یا مدهبی نباشن .. من با اینکه خودم معتقدم ولی دلم نمیاد زجر هیچ بچه ای رو ببینم ..

در کل خیلی از لحاظ ذهنی پذیرش این چیزا سخته و خیلیا قبول نمیکنن این روشای کمک باروری رو بعد ...

ودرسته خواهر .. من هنوز مخم داره سوت میکشه .. هیچ وقت فک نمیکردم که این کارا ایراد داشته باشه و همیشه علم پزشکی رو تحسین میکردم .. ولی الان واقعا از ناباروری و تبعاتش میترسم ..