2777
2789
عنوان

جنین اهدایی و مسائل شرعی عجیب پیرامون آن..

| مشاهده متن کامل بحث + 4505 بازدید | 36 پست
آه .. خیلی ادم دلش میسوزه و اسف باره خواهر ..  کاشکی هیچ وقت چنین بچه ای متولد نشه یا اگه میشه ...

آره درست میگی اون بچه واقعا ضربه میخوره،چون اکثرا ذهنیت خوبی راجب این مساعل ندارن منم دلم میسوزه براشون

یعنی با اسپرم اهدایی هم‌میشه بچه دارشد؟،من‌فکر میکردم از نظر شرعی حرامه چون بچه مال یه مرد دیگس حلال ...

میشه عزیزم .. ولی گویا حرام نیست ، فقط یک سری مسادل شرعی داره و اینکه اگه مذهبی باشه خانواده مرد، باید بهشون بگی و اینا ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گلم ، شوهرمن اسپرم نداشت . رفتم پیش دکترعنایت الله ایزدی و اسپرم اهدائی گرفتم . یه بچۀ خوشگل گیرم اومد . هر دومون خیلی راضی هستیم و تصمیم داریم بزودی برا بچۀ دوم هم بریم پیشش اقدام کنیم .

سلام عزیزان وقتتون بخیر من بعد ۷سال با اولین انتقال با کمک خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی  مادر شدم و الان پسرم ۵ماهه کنارم خوابیده.خواستم به تمام کسانی که تو این پروسه هستن برای درمان بگم نا امید نشید‌.اول به لطف خدا و بعد به لطف خانم محرابی و دکتر کریمی مطمعن باشین که نتیجه میگیرین.چه شب و روز هایی به دنبال تحقق این آرزو اشک ریختم وبه درگاه خدا دعا کردم وبالاخره با کمک ایشون به آرزوم رسیدم. من دوتا جنین بیشتر نداشتم .نگران نباشید حتما نتیحه میگیرین .شمارشونو میزارم و دعاتون میکنم.09129677968خانم شیما محرابی

سلام خانما من تازه عضو نی نی سایت شدم

فقط بخاطر اینکه از کسی ک خانم کاشی زاده رو معرفی کرد تشکر کنم

خانوم من دست بوس شما هستم همیشه دعاگوتون هستم.  ان شاالله خدا در سختترین شرایط دستتونو بگیره و حیرون نشید هیچ وقت

من با توکل بخدا جنینمو تشکیل دادم با ایشون تخمک اهدایی گرفتم ازشون.  فقط قندمو بیارم پایین میرم برا انتقال.  دعا کنید برام.  کاشی زاده جان خدا خیرت بده خیالمو راحت کردی

منم مثل بقیه شماره خانوم کاشی زاده رو منتشر میکنم

ان شاالله بقیه هم دعا گوی من باشن

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳